sağ arka lastğimde pinpon topu kadar bi şişlik var ne bu?

lastikte balon var diyişimizle:D...uzun yola çıkmayı aklınızdan bile geçirmeyin.lastik yanağı lastiğin tabanından daha yumuşak ve dayanıksızdır darbeler karşı.giderken çukura düştüğünüz an sıcaktan ve darbeden dolayı ilk patlıyacağı ver orası.çünkü o lastik ölmüş..arkada olması önde olmasında daha iyi gibi, ancak bu durum en kötünün biraz iyisi,hiçbir zaman güvenli değil.

muhtemelen bir çukura düştüğünüzde olmuştur. Eğer karşılığı da eskiyle beraber değiştirmek daha doğru olur... Ama hemen değiştirmiyorsanız da yüksek süratlerden kaçının... geçmiş olsun.

Şakaya gelir iş değil tek tavsiyem git değiştir.

bence o şekilde kullanmayın allah korusun virajda falan patlarsa çok tehlikeli olur...

Şişme varsa değiştir uzun yola çıkma. Hemen değiştremiyosan içten yama yapyır ama yanaga yapılan yama saglıklı olmaz
en kısa sürede değiştirmen gerekli.

Omuz / Yanak Bölgesinde Şişme (Balon)
lastik11.jpg
lastik12.jpg
lastik13.jpg
lastik14.jpg

Lastiky1.gif

Cengiz abiye katılıyorum yama sağlıklı olmaz değiştirin arabanın en önemli bölgesi lastikleridir ;)

ben tr ye gelirken bulgaristanda hizli giderken lastigi vurduk yanakdan balon yapmisti ama cok büyük deyildi sonra zamanla kayboldu

bu balon hiç söneceğe benzemiyor:) 500km lik bi yola gidecem ondan sonra değiştirririm candan önemli değil sonuçta

Arka teker patlasa ölmeyiz heralde:) ön patlamasin da
Yanlış bilgi, ön tarafı direksiyonla kontrol edebiliyoruz, arka tarafı nasıl kontrol edeceğiz.

bukadar kişinin tavsiyesine uymanı beklerim.hiç uğraşma değiştir. ben yama yaptırdım ama sağlıklı olmadı gittim değiştirdim.

Geri