sadece öneri

gokalp' Alıntı:
bana werebilirsiniz gokalp@opelim.net uzantılı bi mail :D
yok wermeyiz diyosanız ben yine alırım bi msn adresi @opelim.net uzantılı çok dert diil ahanda alıom şimdi bekleyin:p

banada alsana be abicim yaaaa:kop::kop::kop:

gokalp' Alıntı:
yeni adresim gokalp@opelim.net herkes ekleye bilir kendinizi tanıtın bu arada :)

bak nası gaza geldim şimdi gecenin bu saatinde:D :D :D hemen bende aldım bi tane

avci87@opelim.net:D :D

sadece opelim.net üyelerine özel bi adres.herkes ekleyebilir:D

AMA EKLEYEN HERKES NİCK İNİ YAZMALI Kİ BİRBİRİMİZİ TANIYABİLELİM

bence msn den ziyade herkesin ortaya konusacağı bir oda kursak site içinde online üyeler chatleşse filan msn de herkes için tektek sayfayla uğrasmayız...
adminleri göreve cağırıyoruz...

fena fikir değil

sasakar' Alıntı:
bence msn den ziyade herkesin ortaya konusacağı bir oda kursak site içinde online üyeler chatleşse filan msn de herkes için tektek sayfayla uğrasmayız...

o zaman bi site daha kursunlar opelimnet. sohbet diye :) güzel olur ama zor olur diye düşünüyorum:good:

sasakar' Alıntı:

sitemizde zaten chat sohbet ortamı bulunmaktadır fakat cok pasif bir durumdadır anasayfanın en altına bakarsanız eğer sohbet bölümü var online olan üyeler arasında ama dediğim gibi cook pasif durumda canlandırmakta bize düşüyor sanırım:)

kenangocmen88' Alıntı:
herkes kendi msn adresinden başka ,içerisinde opelim kelimesi geçen mesela opelim_astra40 vb......,adres alsa ve bu adresi opelim net de paylaşsa daha sıkı bi şekilde sohbet etsek nası olur.fikrleriniz neler.

ama site sahibi ne der bilmem...

hıı!!!

sadece bi düşünce...

Bence güzel bi düşünce onaylıyorum.:good:

Üyeler zaten shoutboxta chat yapabilirler. ama mail adresi alıp msn vb.den sohbet etmek siteden kopmalara sebep verebilir. O yüzden ben pek bu konuya taraftar değilim. Ama shoutbox ana sayfanın altına atılmadan önce çok aktifti tekrar sayfanın üst kısmına çıkarılırsa aktiflik kazanacağına eminim.
ADMİNLER DUYUN SESİMİZİ :)

Geri