Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yorum ve tavsiyeleriniz için öncelikle çok teşekkür ederim. Kırmızı siyah güzel durduğunu düşünerek çıtaları falan boyatmamıştım ama tavsiyelerinizi dinleyeceğime emin olabilirsiniz. Zaten aracımı alalı daha yeni oldu. Ancak lastik, jant değişimi ve genel bakımını yaptırabildim. Jantları da özellikle orjinal boyutunda aldım ki km saati yanılmasın ve ayrıca yakıttan tasarruf edeyim. Yay olayına pek sıcak bakmıyorum, çünkü konforu öldürdüğü düşüncesindeyim. İrmscher ön panjur ve far kaşı düşünüyorum bir de. Tavsiyelerinizi bekliyorum . Bu arada chip tuning yaptırsam yakıttan tasarruf sağlayabilir miyim? Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. Tabi bi de simota kutu içi hava filtresi Daha çok işim var anlayacağınız ama şu anda Şırnak Uludere'de görev yaptığımdan tam ilgilenemiyorum. Jandarma Astsubayım.
Tabi bi de sis farları Hem de en acilinden. Fakat basit bi sis farı değil de iki sis farı iç içe geçmiş şekilde olanı var. Ondan arayacağım ama Ankarada bu tür şeyleri nerede satıyorlar onu dahi bilmiyorum. Aslen Ankara'lıyım...
aramıza hoş geldiniz öncelikle aracınızın rengi çok güzel anladığım kadarıyla ekonomiye önem veriyorsunuz sıralı sistem lpg yaptırmanızı taviye ederim bi de jantlarınızı orj astra jantlarıyla değiştirirseniz daha güzel olacaktır
bu söylenenler haricinde ön ızgaradaki krom olan yeri mat siyah renge kaplatın çok daha güzel oluyo bana göre...kapı kolları çıta ve aynayı boyatırken arka tampon köşe lastiklerinide unutmayın