sac janta ne kadar para verilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagri1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cagri1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bizim arabanın jantları aşırı çizik durumda (eski sahibinden kalma)
boyamak için malzemelerimi tamamladım, lastikçimizle gün ayarladık, bana 3-4 günlüğüne jant ayarlayacak bende bizimkileri boyayacaktım. maalesef bikaç gün sonra babası beyin kanaması geçirdi, uzun zamandır komada, bu durumda da bizim jantları halledelim demek olmuyor.
4 tane sac jant alıyım işim bitince geri satıyım yada kiralayım diyorum.
öncelikli tercihim kiralamak, böyle birşey mümkün mü sizce?
almaya kalksam piyasası nedir bilmiyorum. sahibinden de 5 bijon 15" 4 adet kullanılmış janta 150 demiş, daha uyguna bulur muyum?

son çare, stepneyi her seferinde farklı tekere takarak parça parça boyayacağım, buda bir jant 3 gün sürse toplamda 12 günümü yiyecek:D

ben corsa 14 jantlarımı (kapaklar hariç) dördünü 50 tl ye sattım sahibinden.com da. 150 tl bence fazla.

bizim arabanın jantları aşırı çizik durumda (eski sahibinden kalma)
boyamak için malzemelerimi tamamladım, lastikçimizle gün ayarladık, bana 3-4 günlüğüne jant ayarlayacak bende bizimkileri boyayacaktım. maalesef bikaç gün sonra babası beyin kanaması geçirdi, uzun zamandır komada, bu durumda da bizim jantları halledelim demek olmuyor.
4 tane sac jant alıyım işim bitince geri satıyım yada kiralayım diyorum.
öncelikli tercihim kiralamak, böyle birşey mümkün mü sizce?
almaya kalksam piyasası nedir bilmiyorum. sahibinden de 5 bijon 15" 4 adet kullanılmış janta 150 demiş, daha uyguna bulur muyum?

son çare, stepneyi her seferinde farklı tekere takarak parça parça boyayacağım, buda bir jant 3 gün sürse toplamda 12 günümü yiyecek:D

işini görürmü bilmem benim jantlarım

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=78499

dediğim gibi stepneyi takarak teker teker boyasam, mesela arka-sol boyadım taktım, arka-sağ boyadım taktım, böyle sıra sıra yaparken taktığım her lastik bir süre balans ağırlığı olmadan duracak, yolda çok sorun yaşarmıyım acaba? rot balansa her jant için 4 sefer gitmektense 1 sefer toptan gidiyim diyorum

İzmir'de olsaydın balkonda duran jant ve tekerleri verirdim. Geçici bir işlem için 150 TL bence fazla bir miktar Ben senin yerinde olsam 4 tane jant alacağıma bir tane daha sac jant+çıkma lastik alır jantları boyacıya ikişer ikişer boyatırdım, kışın da bu tekerlere zincir takıp karlı havalar için yedekte bekletirdim .

Geri