Sabit volant hakkında

nooluyo burda yaaa. sabit volanı açıklayabilir misiniz?

nooluyo burda yaaa. sabit volanı açıklayabilir misiniz?

adına sabit deselerde normal volant gibi dönüyor buda:)

1,3 dizellerin titreşim yayları debriyaj balatasının içine değil volantın içine yerleştirilmiştir,debriyaj değiştirirken volantta değişmek zorunda ve çok pahalı

bir kaç girişimci mucit fırsat budur deyip:) 1,3 motorların volantını ve debriyajını klasik sistemde üretip satıyorlar..budur

İzmirde görüşütğünüz kişi best opel hakan abimi?

Ben yüze yüze görüştüm kendinden çok emin konuştu. Hatta bir çok aracada yaptığını söyledi. Hatta onun dediğine göre baskı balata büyüyeceği için aracın kalkışlardaki performansının artacağından bile bahsetti. Ve ömür boyu garanti veriyor volan için.

Az önce aradım adamı tekrar bu sorundan bahsettim. Ben bu işi 6 aydır yapıyorum dedi ankaradan kargo şirketinin arabası combo 1.3 geldi onu yaptım ve gönderdim 6 aydan bu yana araç yollarda motoru hiç soğumuyor şuana kadarda şikayet gelmedi sadece o değil yaptığım araçların hiç birinden şikayet gelmedi dedi. Senin derdini anladım sen güvenmiyosun diyerek bide fırça attı :)

Neyse ben istedim yaptıracağım pazartesi günü takılacak

sen yaptır görüşlerini yaz o iş olursa forum yıkılır oraya :D zengin olur valla :D ben 1. yim zaten :) hem izmiri gezmiş olurum :D

varmı yaptıran peki?

bu konu çok eski zaten volant olayını çözdüğümü diğer konularda belirttim. saygılar

İzmirde görüşütğünüz kişi best opel hakan abimi?

Ben yüze yüze görüştüm kendinden çok emin konuştu. Hatta bir çok aracada yaptığını söyledi. Hatta onun dediğine göre baskı balata büyüyeceği için aracın kalkışlardaki performansının artacağından bile bahsetti. Ve ömür boyu garanti veriyor volan için.

Aynen doğru söyledikleri 2.vitesten sonra sanki 1.6 motor kullanıyormuş hissine dahi kapılabilirsiniz! ben bunu farketttim çünki

mert_combo, volantı yaptıralı ne kadar oldu? Şimdi bir sıkıntı var mı?Boşa para vermeyelim.
Benim araç easytronic. Ona da olur mu? Son olarak corsa D'nin baskı balatası mı takılıyor acaba?

Arkadaşlar,özelden mesaj atarsanız sabit volan + baskı,balatayı en hesaplı alabileceğiniz yere yönlendiririm sizi.Burada yazmam doğru olmaz diye böyle diyorum.Ben yaptırdım sabit volan işini ve hiç bir problem yok,on numara.Debriyaj yumuşacık,kavrama mükemmel.Yalnızca parçadan bahsediyorum tabi.İşçilik nerede yaptırırsanız.Zaten zor bir işçiliği yok.Yalnızca eski volan sökülüp, sabiti takılıyo yerine.Bu arada fiatlar da aynı motoru kullanıyor.Onlardaki ismi multijet ve yanılmıyorsam onlarda sabit volan var ve sorunsuz kullanıyorlar.Araba ömrünü tamamlasa da volana birşey olmuyor.

Son düzenleme:
slam arkadaşlar bahsedilen opel corsa1.3. ford cimax:
cıtroen c4 110 beygir.wosvagen.vb volant imalatımız vardır kendimiz üretmiş olup garantili şekilde veriyoruz. şu ana kadar verdiğimiz parçalarımızdan hiç bir sorun çıkmamıştır ilgili arkadaşlara duyurulur adresinden ulaşa bilir siniz

Geri