Sabahları gaz yememe ve titreme sorunu...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ikokci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
I

ikokci

Bilgi Girilmemiş
Aracımda sıramı sistem LPG mevcut, 1 ay önce bujilerive yağı değiştirdim. en son gaz ayarından sonra motor soğukken sabahları çalıştırıp hareket ettiğimde (benzinde iken) arabada gaz yeyeme ve titreme olayı meydana geliyor, bu durum motor ısınınca ve LPG ye geçince düzeliyor. Tekrar gaz ayarı yaptırdım, fakat aynı sorun devam ediyor. Prooblem LPG ayarında mı yoksa başka bir yerde sıkıntı mı var acaba? Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Tşk.

problem benzınde iken kaynaklanıyorsa sorun lpg e değil. bakılması gerek pompa felan arızalı olabılırı ıyıbı usta çözer bu işi

Anı sorun ben de de var 6 aydır çare bulamadılar. alıştım artık. ilk kalkış esnasında gaz yemiyor. (sıralı sistem) benzinde sorun olduğunu düşünmüyorum. sürekli benzinde kullanırsam sorun yok. lpg ile kullandığım zaman oluyor ama lpg de olsa ilk kalkışı benzinde yapıyor zaten.

Ben de anlamadım bu sorunu. Daha önce yoktu bu sorun. Bujileri ve yağı değiştirdim, LPG ayarını yaptırdım sorun başladı. Zaten motor arıza ışığı ile başım dertte birde bu çıktı. LPG den dolaıy motor arıza ışığı yanıyor ve fakir karışım olarak hata kodu veriyor. Lambayı söndürttüm ve yani ayar yaptırdım bu durum ortaya çıktı. Araba ilk çalışınca soğuk motorla hareket edince stop edecekmiş gibi gaz yemiyor. Başka fikri olan yokmu?

aynı sorun bendede var araba ilk çalıştığında lpg ye geçene kadarki il dakikalarda araç titreyerek çalışıyor ve belli bir seviyeye kadar gaza yüklenmeden gaz yemiyo. sorunu bir türlü çözemedim

aynı sorun bende de var, rölanti sorunu da vardı, rölanti metre (doğru mu dedim bilmiyorum) değişti, rölanti sorunu düzeldi ama bu sorun düzelmedi.

bende 98 vectra ve sıralı sistem landırenzo lpg var.

rolantı ayarlayıcıya baktır klıma acıncada yapıyormu dengezıslık

aynı sorun bendede var lpg taktırdım 2 hafta sonra böyle bi sorun ortaya cıktı buji dediler gittim değiştirdim gene aynı halende bulamıyorum :(

LPG de bu tarz problemler çok oluyor. Bendeki gaz yememe sorunu galiba devirsiz kullandığımdan dolayı araba sağırlaşmış. Artık prb. fazla kafama takmamaya karar verdim.

Valla ne diyim bende de var o :)

Geri