sabahları egzostan su atma

got_the_life

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benım aracı sabahları calıstırdıgım da egzos dan su atıyor ama araba ısınınca kesıyor su atmayı bunun sebebı nedır acaba yoksa bu normal bır seymı.yorumlarınız ıcın sımdıden sagolun ayıca araca yenı angel taktırıyorum ve sebrıng egzos taktırcam nasıpse pazartesi resimleri koycam:)

Uzun yoruma gerek yok. fazlası forum sayfalarında arama yaparsan bulursun.
Endişe etmene gerek yok anlatmış olduğun şekilde olan normaldir.:good:

Normaldir. soğuk bişeyin ısınınca ilk olarak buharlaşması gibi merak etme yalnız kısa mesafeler kullanınca stop edip araba uzun müddet beklerse ozaman eksoz a zararı var çürütür kolay gelsin

egzost dan bir miktar su atmasının sakıncası yoktur hatta motoru iyi diyebiliriz.

evet motorunda sorun yok herşey normal hatta sağlıklı motor su atar diye biliyorum

normal benzini çiğ atmıyorsa tabi

abi o su aceba benzinin içindeki su mu?? olur mu olur walla yanma odasında yanan benzinin içindeki su buharlaşır soğuk egzost borusuna gelincede yoğunlaşmayla su haline döner ve egzostdan su çıkar ama bu sadece bir öngörü dürr

Hocam
Arabanın egzosunun su atması iyidir diye biliyorum bende.. Motorun iyi olduğunu gösterir

Bende ilk başta korktum bişey oldu diye ama sordum normal miş eksozda cıkan su buharıymış..

tam yanma ya yakın atesleem saglanırsa su buharı olusur
egzozun soguk oldugu ıcın bu buhar yogunlasır sonrasında buhar olarak atmaya devam e dersın am damlamadıgı ıcın farketezsın sadece

Geri