Sabahları Camlarda oluşan BUZ u nasıl çözüyorsunuz.?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en süperi kapalı garaj ya. yok böle bi rahatlık:D hem araba için hem kendiniz için... birde uzaktan kumandalı kapısı oldumu değme keyfime:D

bizim eski evde kapalı garaj vardı. süper oluyodu. ne kar ne yağmur ne buz. haliyle ılık oluyodu. kapısıda uzaktan kumandalı harika oluyo walla. arabadan inmeden açıyosun kapıyı:D

mümkünse en güzel bişi! :D

1 kilo ispirto alın sprey şeklinde cama uygulayın bişeycik kalmaz :D
ispito yok da kolanya bolvar cünkü firma benim aracın arkası dolu :) ama gercten den de işe yarı yo

1- Cama geceden gazete koymak.
2- Cam suyuna konan sıvıdan faydalanmak. Sıvıyı boş bir camsil kabına koyup cama püskürtmek.
3- Kaloriferden faydalanmak. ( Kaloriferi cama verdiğinizde güneşlikleri kapatırsanız daha kısa sürede buz erir)

herkes kartoncu olmuş :p güneşlik kartonu dıştan koyayım dedim ama çalarlar. en iyisi koli kesip loymak
+1 evde pek kullanılmayan küçük bir battaniye vardı bu günlerde aracın ön camı ile ön iki kapı camını kapatabildiğini görünce akşamdan sereyim dedim. ,sabah ne görsem iyi ? mahallenin köpekleri çekmiş arabanın üzerinden mis gibi üzerinde yatıyorlar.:)
şimdi güneşlik kullanıyorum dıştan şu aliminyum gibi olanlardan. :) sanırım bu işlerine yaramıyor :kop:

en iyi çözüm bencede karton koymak..

Geri