Sabahları Camlarda oluşan BUZ u nasıl çözüyorsunuz.?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
önce antifrizli silecek suyunu sıkıyorum, az yumuşayınca da kazıyorum

karton karton :D daha pratik bir yolu yok 10 sn işi halledıyosnuz :D

herkes kartoncu olmuş :p güneşlik kartonu dıştan koyayım dedim ama çalarlar. en iyisi koli kesip loymak

herkes kartoncu olmuş :p güneşlik kartonu dıştan koyayım dedim ama çalarlar. en iyisi koli kesip loymak
ya koygitsin güneşlik kortonunu :) ne olacak daha yaza cok ::) hem site de güvenlik yok mu :d

oldu tabi site de var güvenlik de var hatta dikkat köpek var :D:D:D
kadeş benim buz yönün den sıkındım yok o yönden rahatım arabayı calıştırım açarım kalenförü bakarım ürünlerden eksik ne var ondan sonra telefonda hatunla mesaj laşırken bibakarım buz muz yok silecegi calıştır devam :D:D:D:D

Camların buz tutmaması için yanılmıyorsam cam spreyi satıyolar cama sıkıyorsun ne buğu tutuyor nede buzlanma oluyor.

slmlar aracta mutlaka cam suyu antifirizi wardır e kıs geldı malum sılceklerı calıstırın suyuda puskurtun sanıyede cozuyo buzu en ıyı taktık bu bence

havalandırmayı ön cama ayarlayıp 4. kademede tam güç çalıştırıyonuz. ve klima düğmesine basıyorsunuz. diğer yan cam ve orta bölüm ızgaralarınıda kapatın. yavaş yavaş çözüyor..
kullanma kitapçığında da böyle yazıyor..

en süperi kapalı garaj ya. yok böle bi rahatlık:D hem araba için hem kendiniz için... birde uzaktan kumandalı kapısı oldumu değme keyfime:D

bizim eski evde kapalı garaj vardı. süper oluyodu. ne kar ne yağmur ne buz. haliyle ılık oluyodu. kapısıda uzaktan kumandalı harika oluyo walla. arabadan inmeden açıyosun kapıyı:D

Geri