sabahları çalışma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan srkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

srkn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar, aracım 97 model Vectra cd, sabah kontağı çevirince önece devir 1500'e kadar çıkıp sonra hemen stop etme noktasına kadar düşüyor gaz vermezsem bazen stop ediyor... Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...Şimdiden teşekkürler...:confused:

araç lpg'li fakat önce benzinle çalışıyor...

enjeksiyon bobininden olabilir, boğaz kelebeği-rolanti regulatörü-egr valfi temizliği gerekebilir, bi carbon clean yap fırsatın varsa ilk önce bence. ben yaptırdım çok faydasını gördüm.

bu klasik opel sorunlarından biridir...

zamanında auto show dergisini onno usta bırakınca yerine Mehmet fayman ince bakmıştı...

aynı soruya yarım sayfa cevap yazdı...

heralde burdada beklersek o kadar bilgi birikir...

özetle temizlenecek tüm motor parçaları temizlenecek.. ve rölanti ayarlayıcısına bakılacak :)

LPG sorunu.. Boşuna rolanti ayarlatıcısını, orayı burayı kurcalatmayınız..

@Kaan Arslanlı sorunu çözdüğüne dair yorumlarda bulunmuştu.. Malatya'da çözen var mı bilmem.. BU arızayla baya bi uğraşırsınız.. Geçmiş olsun..

bu klasik opel sorunlarından biridir...

zamanında auto show dergisini onno usta bırakınca yerine Mehmet fayman ince bakmıştı...

aynı soruya yarım sayfa cevap yazdı...

heralde burdada beklersek o kadar bilgi birikir...

özetle temizlenecek tüm motor parçaları temizlenecek.. ve rölanti ayarlayıcısına bakılacak :)
tüm parçaları temizlemeye gerek yokki adı üstünde rölenti regülatörü bu parça temizlenecek sorun bitecek.

merhaba

arkadaşım aynı problem benim vectrada vardı 20 gün devam ettii.. bütün sanayiyi dolaştım kimse bişey bulamadı buji kabloları bujiler değişti lpg ye ayaryapıldı düselmedi ayrıca gerekli yerleri temizledilerr ama olmadı..
en sonunda servise götürüp bilgisayara bağlattıım onlarda olmaz dediler ama kayıtlı bir arızası varmış sistemde onu silip sistemi resetleyince şimdi düzeldi ve çok kolay çalışıyo sabahları sende bi dene istersen....

Geri