Sabah sabah ıslak drift:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstRA_ZN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AstRA_ZN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bu sabah saat 6 gibi şirkete gelirken Yapıkredi Plaza nın önündeki göbeğe biraz hızlı bi dalış yaptım.Aslında genelde temkinli ve kontrollü girdiğim bi viraj ama arkamdaki Avensis in acelesi vardı galiba selektör korna fln derken kontrolsüz daldım tam virajın girişinde saolsun belediyeci abilerimisin çiçekleri sulama adında yaptıkları yol sulamasını farketmeyince önce kafadan sonrada arka kısım kaymaya başladı.Usta pilotajım ve Apex yaylarım sayesinde olayı ufaktan bi drift şova dönüştürdüm sanırım:)Şirketin kapısına gelip yawaşladığımda Avensis yanımda geçti içindeki eleman gösler faltaşı olmuş beni kesiyodu:kop: :kop: Sabah sporumuzu yapmış olduk sayesinde:kop: :kop:

buda avensise ders olsun:)kime selektör yaptığını anlamıştır:)

hehe.. çok iyi

bende daha çok iş çıkışı yapıyorum bu işi :)

soğuk lastikler + kavşak dönüşü olunca üstüne de bir çalışma gününün sona ermesi eklenince kaçınılmass oluorr :)

Lastiklerim F1 serisi performans lastiği kuru asfalttaki yol tutuşu harika ama ıslak zeminlerde fiyasko:(

:) benimde başıma x3 le geldi öyle bi olay :D araç yanlamaya başladı allahtan 4x4 olduğu için heme toparladı

bıde le sallasaydın avensıse tam olurdu :D

bıde le sallasaydın avensıse tam olurdu :D
Gördüklerinden sonra ayağa kalkıp alkışlaması lasımdı aslında Avensisdekinin.canlı canlı zor görür böle olayları çünkü:)

Buna benzer bir olayda benim basima geldi, yolun bir tarafindan diger tarafina gecicekdim ileriki gobekden dondum.O siradada sulama yapiyorlarmis bende gaza yuklenmisim araba hafif yanladi bir sag bir sol toparladi.Arkamdaki arabalar saskin saskin bana bakiyorlardi:) :)

Geri