18 Nis 2016 #1 S sheva77 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Mar 2016 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Arkadaşlar akşam aracım sorunsuz park ettim!Sabah çalıştırmak istediğimde çalışıp 3-5 saniyede stop ediyor!Sorun ne olaki sizce?(Marş sorunsuz basıyor,benzini gazı var aracımın)
Arkadaşlar akşam aracım sorunsuz park ettim!Sabah çalıştırmak istediğimde çalışıp 3-5 saniyede stop ediyor!Sorun ne olaki sizce?(Marş sorunsuz basıyor,benzini gazı var aracımın)
18 Nis 2016 #2 karadag.05 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Eki 2015 Mesajlar 227 Tepkime puanı 0 Puanları 16 rölanti motorunda sıkıntı vardı benım önceki aracımda. temizlettim düzelti. umarım senınkı de oyle basit bişeydir.
rölanti motorunda sıkıntı vardı benım önceki aracımda. temizlettim düzelti. umarım senınkı de oyle basit bişeydir.
19 Nis 2016 Konuyu Başlatan #3 S sheva77 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Mar 2016 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Sorun Halledilmiştir sheva77' Alıntı: Arkadaşlar akşam aracım sorunsuz park ettim!Sabah çalıştırmak istediğimde çalışıp 3-5 saniyede stop ediyor!Sorun ne olaki sizce?(Marş sorunsuz basıyor,benzini gazı var aracımın) Genişletmek için tıkla ... Sorunu Buldum ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Sorun Halledilmiştir sheva77' Alıntı: Arkadaşlar akşam aracım sorunsuz park ettim!Sabah çalıştırmak istediğimde çalışıp 3-5 saniyede stop ediyor!Sorun ne olaki sizce?(Marş sorunsuz basıyor,benzini gazı var aracımın) Genişletmek için tıkla ... Sorunu Buldum ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
19 Nis 2016 #4 T teoman477 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 297 Tepkime puanı 0 Puanları 16 neyden kaynaklanıyormuş?
19 Nis 2016 #5 mustafa57 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Ağu 2007 Mesajlar 1,425 Tepkime puanı 1 Puanları 36 Yaş 48 sheva77' Alıntı: Sorunu Buldum ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım sorunu bulduysan, çözümünü de paylaş ki aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımıza da ışık olsun.
sheva77' Alıntı: Sorunu Buldum ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım sorunu bulduysan, çözümünü de paylaş ki aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımıza da ışık olsun.
20 Nis 2016 Konuyu Başlatan #6 S sheva77 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Mar 2016 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Rolanti motoru mustafa57' Alıntı: Arkadaşım sorunu bulduysan, çözümünü de paylaş ki aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımıza da ışık olsun. Genişletmek için tıkla ... Rolanti motoru
Rolanti motoru mustafa57' Alıntı: Arkadaşım sorunu bulduysan, çözümünü de paylaş ki aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımıza da ışık olsun. Genişletmek için tıkla ... Rolanti motoru