saat tarih ayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OPELCD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OPELCD

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese iyi günler benim sorunum saat tarih ayarı nasıl yapılıyor bir türlü beceremedik cevap yazarsanız ii olur herkese selamlar
ARAÇ ASTRA 1,3 CDTİ

şaka yapıyosun :)

hayır yaomıyorum söylersen sevinirim

arkadaşlar bilen vrsa lütfen söylesin araç benim değil arkadaş valla kafayı yiyecek bu kadar basit işi yapamadık herkese selamlar

bilgi ekranının yanında ki iki dügmenin üsteki olanın üzerine devamlı basınca saat yada tarihten itibaren yanıp sönmeye başlıyor alttaki dügme ilede ayarlayabilirsin.

üzerinde saat olan dugmeye sureklı basılı tut altakı tarıh yanıp yanıp soner sonra yanındakı dugmeyle tarıhı ayarla yanındakıne gecmek ıcın de uzerınde saat olana bas

uzerine basmayı denemiş olabilir arkadas fakat tozlanma yuzunden dugmeler tam görev yapamıyor olabilir mumkunse paneli söküp düğmelerin altını temas yerlerini contact spreyle temizlemeli ama önce dugmelerin altından yukarı dogru sagdan sola dogru kenarlarına bastırıp dairesel sekilde bastırarak ve belli bir süre 4-5 saniye basılı tutarak denemesinde fayda var cok kullanılan bir işlem olmadıgı için paneli açmadan böyle çözülebilir.
saygılar

taybin ustundeki settings tusuna bas ordan onune menu gelecek teybin ustundeki asagi yukari saga sola tuslari ile "saat ve tarih" kismina gel sonra ordan rahatlikla yapabilirsin...

'Settings' tuşuna basıyorsun."Audio" ibaresi görünüyor.Çok yönlü tuşun "alt" kısmına basıyorsun."System" ibaresi görünüyor.Yine çok yönlü tuşun "sağ" tuşuna basıyorsun.Saat,tarih,dil,müzik sisteminin kontağa bağlanıp kapatılması gibi menüler görüntüleniyor.(Benim arabam 2005 astra H 1.6.Benim arabada ayrıca saat ayar tuşları yok)

Geri