Saat Ayarı

berkantuana

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:help: Arkadaşlar opelimin aküsünü deiştim az önce.Bir türlü saat ayarını yapamadım nasıl yapıldığını bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim:help:

kontağı 2 konuma getirim sürekli saat düğmesine bas;) sonrada diğer düğmeyle değiştirip istediğin zaman ayarına gelince alttaık saat düğmesine yine bas

KardeŞ Yaptim Olmadi :(

???

21022007je1.jpg

ewt arkadaşlar resmi bıraktım bana yardımcı olursanız çok sevinecem çünkü burada servis yok kendim yapmak zorundayım!!!:help:

araç opel vecrta 2.5 cdx 1998 model

Bende De Olmuyodu Dügmelerde Iletkensizlil Oluyo Heralde Pislikten Bende Baya Ugraştim Basili Tuttum Bastim Dügmenin Altina üstüne Kaydira Kayira Bastim Oldu...başka Yolu Yok Ugraş Olacaktir...pislikten Tikaniyo Heralde Düğmenin Kenarlarina Dogru Bas

düğmelerin altı tozlanmış olabilir sıkı bas ama gene olmazsa tech2 ile ayarlattır

ewt arkadaşlar düğmelerde problem varmış sizin dediğiniz gibi basılı tutup aşağı yukarı oynattım düzeldi ve ayarları yaptım.İlgilendiğiniz için çok teşekkürler hepinize

o dugemeler zor basılıyor ıletkenlıgını yıtırıyor sert basmak laızm ben bı basıyorum lap dıye oluyo:D

Geri