Saab kapanıyor..

ceterisparibus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Hürriyet gazetesinden alıntıdır;

General Motors başkan yardımcısı John Smith, Automative News yayın organına yaptığı açıklamada; Saab'ın satışı için Alman Spyker firması ile yaplan görüşmelerden beklenen sonucun çıkmaması nedeniyle, markayı 218 şubesi ile birlikte tamamen sonlandırma kararı aldıklarını bildirdi.

Haberin devamı : http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/13258602.asp?gid=229

Yorumum :

GM açgözlülüğünün diyetini ödüyor ! Zamanında her markaya bulaştı, almak istedi, çoğunu da aldı, gereğinden fazla büyüdü ve şimdi durumu ortada.. Bazen çok fazla büyümekte faydadan çok zarar getiriyor..

Yazık oldu Saab'a yılların efsanesi bitiyor. GM'ye geçmeleri sonlarını hazırlamıştı..Ortak imalat markanın ruhunu bitirmişti

hiç inandırıcı gelmiyor koca markayı yok pahasına satmak bile kapatmaktan daha iyidir

Göstermelik 1 rakamla kendi işçilerine satsinlar

renoya ve fiata satmasınlar da hertarafı plastik yaparlar:D

sanmiyorum opelede herkes bati falan dedi ne oldu halen devam deavm olmasa bile seneleri vermis bi marka böyle kapanmaz bence biri alis calismaya devam

valla üzüldüm, bir zamanlar Saab vardı diyeceğiz artık... Satılacaksa da markanın ruhu bozulmasa bari...

Saab'ın Çin firması olan Geely Motors'a satıldıgını duydum. Dogru mu acaba?... Volvo ' dan sonra Saabi da almıslar.

Saab'ın Çin firması olan Geely Motors'a satıldıgını duydum. Dogru mu acaba?... Volvo ' dan sonra Saabi da almıslar.

eğer doğruysa nasıl bir karma olacak bi düşünün ;

çin arabaları kağıttan farksız,saab ve volvo isveç malı dünyanın en sağlamları arasındalar :)

Geri