Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet evet doğru şimdi aklıma geldi bizim diğer vectrada bayağı ses geliyordu kapı biraz dışa çıkkınmış. çalınmıştı üst direklerden kanırtılarak açılmış kapı sonrada kaportacı iyi ayar yapamamış çok fazla geliyordu resmen cam açık gibi sonra bi ustaya götürdüm ince bir ayar yaptı diğer kapıyıda sıkmıştı içeri doğru tık ses kalmamıştı
Kapı ayarından da eski kapı fitillerinden de oluyor tabi ama camın köşesi de müsait arkadaşlarda aynı yeden geldiğini belirtmişler. Denesinler bakalım sonucu alalım fark olacakmı.?
Rüzgar sesi için geçen hafta opel garaja gittim.Ses çok büyük ihtimalle aracın iti tarafındada bulunan orta direk fitillerinden kaynaklanıyor.Fitil altında kaportada 2-3 cm genişliğinde delikler var.Fitiller o deliklerin içine doğru göçmüş.İki taraftada aynı.fitillerin tanesi 43 ytl.İkisinide değiştiricem cumartesi günü.İnşallah ses kesilir.
(Rüzgar sesi için geçen hafta opel garaja gittim.Ses çok büyük ihtimalle aracın iti tarafındada bulunan orta direk fitillerinden kaynaklanıyor.Fitil altında kaportada 2-3 cm genişliğinde delikler var.Fitiller o deliklerin içine doğru göçmüş.İki taraftada aynı.fitillerin tanesi 43 ytl.İkisinide değiştiricem cumartesi günü.İnşallah ses kesilir.)
Bugün direk fitillerini değiştirdim ama ses aynen 90-100 km civarı başlıyor.Kafayı yicem ya.Çok bariz rüzgar sesi geliyor.Ne yapıcam şaşırdım kaldım.