Rüzgar Sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selocan77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

selocan77

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar uzun yolda 100 km hız civarında rüzgar sesi geliyor.Sizce normalmi.Aracım 2004 astra g 1.6 njoy.

astra g kaliteli üretimdir ses alması anormal değilmi

BEnimde 100Km de geliyodu hemen yanımdaki sol taraftan. giderken elimi camın üst köşesine koydum kesti. Camın fitili cam çerçevesinin köşesini dönerken çok hafif boşluk var ordan alıyomuş. denemek için ıslak mendil peçetelerinden koymuştum o köşeye fitilin içine 140Km yaptım ses yapmadı busefer.

Düşük hızda bişey anlaşılmıyo zaten ya rüzgar tüneline gireceksin yada yolda giderken sende bi dene elini koy aynı yerden olabilir.
Yada kapı fitillerin eskidiyse yapabilir. Onlar içinde çözüm vardı forumda.

Neden kaynaklanıyor olabilir.

BEnimde 100Km de geliyodu hemen yanımdaki sol taraftan. giderken elimi camın üst köşesine koydum kesti. Camın fitili cam çerçevesinin köşesini dönerken çok hafif boşluk var ordan alıyomuş. denemek için ıslak mendil peçetelerinden koymuştum o köşeye fitilin içine 140Km yaptım ses yapmadı busefer.

Düşük hızda bişey anlaşılmıyo zaten ya rüzgar tüneline gireceksin yada yolda giderken sende bi dene elini koy aynı yerden olabilir.
Yada kapı fitillerin eskidiyse yapabilir. Onlar içinde çözüm vardı forumda.

Aynen öyle sol tarafımdan çok yakınlardan geliyor.

aynı ses bende de var ön direklerin ordan geliyo özellikle 120km civarı bariz belli oluyo

ya ses alabilir ama çok fazla değil sonuçta hızlı gidiyorsun arkadaşımın 2004 passatındada 120 den sonra hafif rüzgar sesi geliyor sonuçta fitillerin 4-5 yıllık var gecriyor kuruyor falan filan değiştirmek istesen çok para okadar olacak idare et bakalım

Bu cam fitillerini servisten başka yerler yaparmı.Nerelerde yaptırabiliriz.Fiyatı ile ilgili bilgisi olan varmı.

Bu cam fitillerini servisten başka yerler yaparmı.Nerelerde yaptırabiliriz.Fiyatı ile ilgili bilgisi olan varmı.

valla bundan 6 ay kadar önce tek kapıya 150 mi 180 ytlmi ne demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam

valla bundan 6 ay kadar önce tek kapıya 150 mi 180 ytlmi ne demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam
Tek kapıya? Vaybe bu nedir böyle ya.

Geri