Rüzgar sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sol ön camın oralardan yüksek hızda rüzgar sesi geliyor.şehir içinde pek duyulmuyor.malum izin mevsimi geliyor.uzun yola çıkacam.bu ses uzun yolda çekilmez nasıl hallederim.

Cvp: Rüzgar sesi

O ses kronik daha etkili bi çözüm bulunamadı. Geçen urfaya çamur yağdı bi durum fark ettim. camları indirdim kaldırdım sadece sol ön camda 5 cm yer üzerinde çamur lekeleri hiç bozulmadı. Aynanın bağlandığı yerden 5 cm kadar kısım muhtemelen açık kalıyor fitil tam basmıyor oda yüksek hızda ses yapıyor. Bantlayıp bi denemek lazım.

Arkadaslar şöyle bir ürün var denemek yarar var diye düşünüyorum
4 Metre Z tipi 3 M yapıştırıcı araba kauçuk mühür Ses Yalıtımı, araba kapı sızdırmazlık şeridi weatherstrip kenar trim gürültü yalıtım
http://s.aliexpress.com/YzYZBv2Q
(from AliExpress Android)

Bu ürüne gerek yok bence zaten iki tane fitil var kapılarda.

Bu mesaj iPhone 'dan fırlatıldı.[emoji12]

Fitiller esnekliğini kayıp ediyor sanırım.bunun için sprey Vs.vardır.bazı arkadaşlar sabunlu suyu Vs.denemişler işe yaradığını söylüyorlar.

Rüzgar sesi davlumbaz yüksek hızlarda üst kısma vuruyor sesi yapan orası bazen artıyor bazen azalıyor 1 senedir arıyordum sonunda buldum bilginize

her araçta yok o ses, bazı makyajlı kasalarda ön kapı menteşesinin oradan ö çamurluğa doğru bakın orası siyah köpük ile dolu ise o rüzgar sesi gelmiyor

desmicare' Alıntı:
Rüzgar sesi davlumbaz yüksek hızlarda üst kısma vuruyor sesi yapan orası bazen artıyor bazen azalıyor 1 senedir arıyordum sonunda buldum bilginize

Bunun için herhangi bir işlem uyguladınızmı

Evet şuan için bez çıkıştırdım deneme amaçlı ve ses kesildi hafta sonu çözüm bulmaya çalışacagım

Bu arada davlumbaz a ötürü uygulaması yaptır en azından lastik sesine azalır

Geri