Rusya'da taksiler..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan barcha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel espirük. Ama bunlar taksi değil. Çok özel bir otelin, çok özel müştrileri için olan araçları. ;)
Nerden hemen anladiniz taksi olmadigini !?!?!? Hemde oyle bir taksi ki ! Maybach'in saati 7500 ruble. Yani 300$ gibi bir fiati var. Taksi sirketinin garajinda bir ton Porche var. Ileride garajini dahada enteresan arabalarla doldurma planlari yapiyor. Moskova da televizyonda programini seyrettim, oradan biliyorum....
moscow-taxi-porsche-cayenne.jpg

moscow-taxi.jpg

Son düzenleme:
Eger öyleyse adamlar aşmış....Daha dün kominizm yüzünden fakirlikten kırılan adamlara bak nelerle uğrasıyorlar....Heralde en yavaş kalkınan ülke bizimkisi...

ne diyeceğimi şaşırdım yaa bu nassı bişey maybach den taksi mi olur yaa

Nerden hemen anladiniz taksi olmadigini !?!?!? Hemde oyle bir taksi ki ! Maybach'in saati 7500 ruble. Yani 300$ gibi bir fiati var. Taksi sirketinin garajinda bir ton Porche var. Ileride garajini dahada enteresan arabalarla doldurma planlari yapiyor. Moskova da televizyonda programini seyrettim, oradan biliyorum....
moscow-taxi-porsche-cayenne.jpg

moscow-taxi.jpg
Banada arkadaşım anlatmıştı. Söylediğine göre çok özel daha doğrusu çok paralı müşterileri ülkede işlerini yaparken bu araçları kullanıyorlarmış. Belki otelde o firmadan almıştır veya o firma otel sahibinin falandır ne bileyim.

dmek rusyanın taksileride meshurmus :)

kıbrıs tada taksiler hep mercedes ve bmw yawwwww çok ilgincime gitmişti gerçektenn

Aslinda taksiler saatli degiller.Moskova icinde bir noktadan digerine gitmeye standart ucret aliyorlar. Maybach icin 7500 ruble(yaklasik 300 $), Porche icin 2900 ruble yanlis haytirlamiyorsam ucreti var.

kıbrısta daha iyileri var

:D burada s kasa mercedesler filan var taksi olarak zaten cogu e kasa
ben burda cls bile gördüm. :D
sizin otelde neler var?

ben kıbrısta s500 gördüm s400 cdi gördüm

Geri