Rus Ordusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerkanV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rus ordusundan girmişler, Kurtlar vadisinden çıkmışlar :D

Her taş yerinde ağır, Polat bile Rusyada dikkat etmeli :D Öle bebekleri çıkarmak la olmaz biraz tehlikeli..

http://www.youtube.com/watch?v=auzdScZHRmI

valla bu adamı bilmemde o kalkana yakalanmayan füzelere shmith wessonla vurursa şaşırmayın videoyu bulamadım ama belki görmüşsünüzdür rusyanın kafası güzel gibi zikzak çizen füzesi dediğim:D

Geçenlerde polat ırak a da gitmişti ama ırakta halen daha değişen bişi yok :D Bir de abd askerleri varsa öyle kahraman bir Türk gelsin tek başına görelim diye dalga geçmişlerdi flimi izleyip :D

Geçenlerde polat ırak a da gitmişti ama ırakta halen daha değişen bişi yok :D Bir de abd askerleri varsa öyle kahraman bir Türk gelsin tek başına görelim diye dalga geçmişlerdi flimi izleyip :D

abi yanlış hatırlamıyorsam .50 cal m2 browning vardı filmde hummerın üzerinde ağır makineli ona adam tabancayla karşı koyuyordu hafif zırhlı araçlar ve alçaktan uçan uçakları düşürmek için imal edilmiş silah m4 piyade tüfeklerini ve lav silahını saymıyorum bile:Dyapamaz mısın yaparsın ama bordo bereleli tarzı özel eğitimli olmak gerekir bence oda zaten işini sesizce halleder tüm ırağı yada israili ayağa kaldırmaz:D

abi yanlış hatırlamıyorsam .50 cal m2 browning vardı filmde hummerın üzerinde ağır makineli ona adam tabancayla karşı koyuyordu hafif zırhlı araçlar ve alçaktan uçan uçakları düşürmek için imal edilmiş silah m4 piyade tüfeklerini ve lav silahını saymıyorum bile:Dyapamaz mısın yaparsın ama bordo bereleli tarzı özel eğitimli olmak gerekir bence oda zaten işini sesizce halleder tüm ırağı yada israili ayağa kaldırmaz:D

Adamlar karargahlarını awaks larla takip ediyor yanına fare yanaşsa alarm zilleri çalıyor bütün bölükler karaya çıkıyor ne bordosu ne berelisi.Birebir savaşta ancak o kadar insanı bertaraf edebilirsin.Biz bile bir keresinde bir kampa uçak desteğiyle zor girdik adamlar öyle mevzilenmişki 4 kişi 25 kişilik bölüğü yanlarına yanaştırmadı.Öyle kolay değil eline silah alıp teröriste uluorta kafa tutmak yada bir orduya kafa tutmak.

Valla bu konuda Amerikalılar en son konuşması gereken adamlar. Polat yine ekibiyle giriyor. Adamların Rambosu tek başın dalıyor. Onuda geçtim, Cehennem Melekleri 1 ve 2 filimini izlemeyen varsa bir izlesin. Saçmalık nasıl olur bi görsün :D

Adamlar yüksek gerilim hattının telinden aşşaya kayıyor, 10 tane direk geçiyor kaydıkları zımbırtı bi tane bile direkte bağlantı noktasına takılmıyor. 200 kişi bir araca ateş ediyor, adama 1 tane mermi denk gelmiyor. :D

Valla bu konuda Amerikalılar en son konuşması gereken adamlar. Polat yine ekibiyle giriyor. Adamların Rambosu tek başın dalıyor. Onuda geçtim, Cehennem Melekleri 1 ve 2 filimini izlemeyen varsa bir izlesin. Saçmalık nasıl olur bi görsün :D

Adamlar yüksek gerilim hattının telinden aşşaya kayıyor, 10 tane direk geçiyor kaydıkları zımbırtı bi tane bile direkte bağlantı noktasına takılmıyor. 200 kişi bir araca ateş ediyor, adama 1 tane mermi denk gelmiyor. :D

Dalga geçenler 6. filonun ırakta görev yapan askerleriydi.Antalyaya demirlediklerinde flimi duymuşlar salon kapatmışlardı.Flimden çıktıklarında alay ediyorlardı :D Ne yalan söylim sadece fragmanlarını izlediğimde bende gülmekten yerlere yıkılmıştım komedi flimi gibiydi :D

Geri