ruhsatımı kaybettim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cance

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
evin önünde kaybettim ruhsatımı düşürdüm sokakta bulamadım da. :eek: şimdi ne yapmam lazım?

sigortaya gidip sigortanın bir nüshasını aldım başka neler yapacağım?
emniyetten ruhsat alacakmışım yeni peki benim muayne sürem ne olcak? daha yeni yaptırmıştım bir daha yaptırmam gerekmez inşallah

yok mu yardımcı olacak?

Walla bilgim yok ama bence hemen bir karakola gitmedini öneririm.

sen hemen karakola kardeş ...

*karakoldan ruhsatı kaybettim diye zabıt lazım
*vergi dairesinden borcum yoktur kağıdı alman lazım
*zorunlu trafik sigortası nın sigorta yaptırılan acente den eski sigoraya dair tekrar bi nüsha alınması lazım )bunuda kayıp edtı ısen)
yine bi muameleciye veya trafik şubeye danışmakta fayda var
wink.gif

dün gece kayboldu zaten pazartesiye kadar bekleyeceğim gelmezse pazartesi yenisini çıkartıcam artık. karakola gitmeye gerek var mı? satamazlar herhalde bnm arabayı vekalet falan olmadan çalabilirler tabi :D onunda karakolla bir alakası yok polis dikecek hali yok ya benim arabanın önüne

heryerde farklı şeyler yazıyor muayne lazımmış sanırım ama fenni muayne değil motor ve şase numaralarının tesbiti için muayne.

heryerde farklı şeyler yazıyor muayne lazımmış sanırım ama fenni muayne değil motor ve şase numaralarının tesbiti için muayne.

Her şey silbaştan yeniden olacak.
Muayene vizesi geçmiş gibi olacak eksoz emisyon yenilenecek. Daha önce belirtildiği gibi zorunlu trafik sigortan yeni ise yaptırdığın yerden surretini çıkarıp sadece ondan kurtarıytorsun . Geçmiş olsun.:(

tel ettim emniyete muayne kayıtları bizde vardır gerek yok dediler ama :( muaynede olursa çok pahalıya patlıyacak bu iş bana. birde arabada film falan var onlarıda çıkartmak lazım şimdi amma uzun iş yaww :(

tel ettim emniyete muayne kayıtları bizde vardır gerek yok dediler ama :( muaynede olursa çok pahalıya patlıyacak bu iş bana. birde arabada film falan var onlarıda çıkartmak lazım şimdi amma uzun iş yaww :(

Üç ay önce bir arkadaşım kaybetti,daha öncede yazdığım gibi sıfırdan başladı 390 ytl masrafı oldu.:(

Geri