Arabamın ruhsatını kaybettim ne yapabilirim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EnjoY34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne yapalım arkadaşm, kesin evde olduğunu biliyorsan aramaktan başka çaren yok. gelip bizim arayacak halimiz yok.

Ne yapalım arkadaşm, kesin evde olduğunu biliyorsan aramaktan başka çaren yok. gelip bizim arayacak halimiz yok.

yazımı dikkatlice bidaha okursanız sevinirim. sırf yorum yapmak için yorum yapmayın. ben ruhsatı bulamam halinde ne yapıcağımı bilmediğim için bu konuyu açtım. herkez bilgilerini paylaştı boş mesaj atmadı.

Yeniden çıkartması zahmetli iş umarım kısa sürede bulursunuz.

başıma geliceni bildiğim için ruhsat hep arabadaddrıı..

Evet mustafa bey yorumunuz garip insanları itmeye gerek yok bence ama tabi yaş olarak siz daha iyi bilrsnz :S :eek:

Belki saçma gelecek ama arabayı kontrol ettiniz mi hiç. Belkide arabadadır olur ya...

Ahmet Altunçubuk

Belki saçma gelecek ama arabayı kontrol ettiniz mi hiç. Belkide arabadadır olur ya...

Ahmet Altunçubuk

evet baktım arabada değil. giydiğim herşeyin cebine baktım yinede yok. son çare annemin evi detaylı bir araması olucak sanırım

ben ruhsatım anahtarım yedek anahtarım gibi şeyler için küçük bir sandık aldım evin baş köşesinde duruyor oraya koyup oradan alirim gayet rahat oluyor herkese tavsiye ederim.umarım kısa sürede bulursunuz geçmiş olsun

ruhsatı buldum. artık ruhsatı gözümün önünden ayırmıcam. ruhsat nerden çıktı derseniz akvaryumun arkasına düşmüş. akvaryumun arkasına düşmesi için birinin onu alıp atması gerekiyor hala aklım almadı fakat ruhsatı bulduğum için mutluyum :):D

ruhsatı buldum. artık ruhsatı gözümün önünden ayırmıcam. ruhsat nerden çıktı derseniz akvaryumun arkasına düşmüş. akvaryumun arkasına düşmesi için birinin onu alıp atması gerekiyor hala aklım almadı fakat ruhsatı bulduğum için mutluyum :):D
gözünüz aydın artık yastığın altında saklarsınız:p

Geri