rover sizce nasıl bi araba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Loganict
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
türkiye de fazla tutulmadı

roverlar benim gözüme hep çok güzel gelmiştir ama tr de hiç tutulmadı söylendiği gibi. bencede fazla bulaşma. sıkıntı yaşayabilirsin.

Rover F&b otomotiv bir ara ana dağıtıcısıydı onlarda istanbulda bir firmaya ellerindeki bütün yedek parçaları devrettiler .Anlayacağın rover yetkili servisi yok denecek kadar az parcası pahalı ikinci eli düşük,bazı ön takım parcaları fiatla aynı bunuda rover serviste calışan bir arkadasım var öyle demişti rover bulamayınca fiat takıyoruz diyordu.Ama kaliteli araçtır,o paraya o kalitede araç alman zor..

Rover parça sıkıntısı olabileceği endişesiyle tercih edilmeyen bi araç,o yüzden 2. elde sudan ucuz.Tabi aldıktan sonra satmak da çok zor doğal olarak.
GM ingilteredeki fabrikayı kapatınca bu parça sıkıntısı gündeme geldi sanıyorum,hatta o dönem ingilterede büyük protestolar olmuştu.

ama arkadaşın dediği gibi honda parçaları uyuyorsa oldukça kaliteli ve şık bir araç.
hatta 216 modelini bizim astra f lerle çok yakın buluyorum.

türkiyede bulunan rover marka araçların hemen hepsi honda ile aynı parçaları kullanır.. zaten satıcıları bunu avantaj olarak muhakkak söyler. Derler ki euro honda :) Bu araçların motor dahil hemen tüm parçaları hondada bulunur..

teşekkürler arkadaşlar

araba kaliteli ama uzak dur çünkü servis ve parça sorunu yaşarsın artı 2. eli yok. ve zaten dediğin gibi rover battı ve çinliler aldı şirketi

Eger Rover in adinin basinda "Range" veya "Land" varsa super :)

rover bir ara bmw ye aitti ve sanirim o sirada 75 isimli bir model üretmisti...

ciktiginda baya sükse olmustu... ucuzsa neden olmasin derim,sonucta bmw yan sirketiydi ...

w1_rover75_xx.jpg

model buydu... alirsin ucuza, binersin 3-5 sene sonra hurdaya cikarirsin ama sonucta 3-5 sene lüks bir arabaya binmis olursun.

onkapi_xx.jpg

onkonsol_xx.jpg

devami icin:

http://arabam.milliyet.com.tr/testDetay.aspx?id=287

75 çok güzel bir araba, bunu almadan önce baya düşünmüştüm... Oldukça beğeniyorum, çok uygun fiyatada rahat bulunuyor ama cesaret edemedim. Şimdi çin üretecek artık, hatta üretiyor sanırım...

illa alıcam diyosanız alırken çok ucuza almak lazımki ilerde satarken çok ciddi bi zararınız olmasın ama illaki zararınız olur

Geri