rover sizce nasıl bi araba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Loganict
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Loganict

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar
rover lara bakdım o kadar özellikli bi arabaya 9 ila 11 arası değişiyo.
kendi çapımda biraz araştırdım.
ama battmış bu şirket
ayrıyetten parçaları o kadar pahalı mı bilginiz varmı
bide satışı çok zor oluyormu??
bu forumda bu soru sormakdan utanıyorum :D
sormak istemezdim ama merak ettim

Son düzenleme:
parçaları hakkında bir şey söyleyemyeceğim ancak ikinci elleri neredeyse yok gibi. elden çıkarmak zor...

emsallerine göre çok ucuz olması satılamadığının en büyük göstergesi zaten. bence fazla riskli bir tercih.

valla geçen gün muhabettini yaptık rover ın bazı araçları çok kaliteli görünüyor fakat ne derece iyidir bilmem burdaki rover ve mg kapandı bu arada batmış galiba

düzeltme rover kapanmamış sadece taşınmış

türkiyede bulunan rover marka araçların hemen hepsi honda ile aynı parçaları kullanır.. zaten satıcıları bunu avantaj olarak muhakkak söyler. Derler ki euro honda :) Bu araçların motor dahil hemen tüm parçaları hondada bulunur..

neden ucuz olduğuna gelince, zerre kadar fikrim olmamakla birlikte 1600cc ve 85bin km, klimalı, sunrooflu 98model bir roveri az bir farkla kaçırmış birisiyim.. halada içimde uhtedir. güzel araba...

ben kazalılarını gördüm birkaç tane çok dayanıksız geldi bana

Son Nokta

Rover'lar dünya üzinde bundan 10-12 yıl önce fabrikasyon olarak hatalı bazı parçaların değiştirilmesi için toplanmıştı.Ama ülkemiz o yıllarda bunlarla uğraşacak durumda değildi.Uğraşmadı da,uğraşamazdı da.O günlerden beri Rover markasına Türkiye'de soğuk bakılır.Aslında çok güzel arabaları olduğunu düşünüyorum.Cabrio'ları yurt dışında bir çok meraklı tarafından astronomik tekliflerle bile tahrik edilemiyor.Çok farklı bir kullanıcı kitlesine sahip bir araç Rover.Ama ülkemizde durum böyle değil.Tek kapılı,full bir arabayı neredeyse şahin-doğan parasına alabiliyoruz.

Parça fiyatlarının pahalı olduğu konusu doğrudur.Zaten bu tutulmamasının başka bir sebebidir.Motor olarak güçlü denemez ama,çabuk yorulacak bir motor da değil.Özellikle MG olanları gerçekten seviyorum...

bulaşma derim.

Geri