ROVER serisini bilen varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
rover hakkında sorularım var aklımdan 400 kasalarından almak geçiyor

fakat bu 400, 414, 416, 420 ne oluyor? 1999 414si hk bilgi verebilecek birisi varmı?

99 model olanlarıda honda euro civic le aynı motorlumu yoksa rover'ın k kodlu motorları varmış sanırım lotus'a sattıklarından bunlarda onlardanmı? kapalı kutu biraz bilgilendirebilcek birisi umarım vardır..:rolleyes:

416 420... bmw mantığı var roverda da.. zaten bmw bünyesinde rover..
yani 416 = 4 serisi 1.6 lt motor hacmi şeklinde..

roverda en büyük problem turbo motorlar.. yani "ti".. en çok masraf çıkaran model ise 620 ti.. çok hoş ve donanım olarak zengin olmasına rağmen temizini bulamadığımdan ben de almaktan vazgeçtim.. ama az aramadım yani :)

iyi araştırmadan sonra güzel bir 420 neden olmasın :)

İbrahim çok temiz bir rover 200vi var :D 1.8 vtec 145 hp
414 1.4
416 1.6
420 2.0
400 olanlar yeni seri makyajlı kasa motor numaralarını barındırmıyor
euro civic gibi bu araçlar honda ile ortak yapıldılar fiyatına göre mükemmel arabalar.
genel olarak seçici ve seçkin bir binici kitlesi var.

farklı olmak için tercih edilebilecek bir araba, yalnız emsallerine göre fazla yaktıklarını duymuştum

herkese çok teşekkürler arkadaşlar hakan abicim ah 3 kapı sorun olmasa :D biliyosun

bu arada gölbaşında klas rover'dan bir yetkili çok yakın bir tanıdığımızmış onunda 10 dk önce telefonda görüştüm

kronik sorunlardan bahsetti su kaçağı hemen hemen hepsinde varmış ve araçlar 40.000-50.000 de bir conta değişikliği istiyorlarmış. kısacası bana uzak durmanı bir usta olarak tavsiye ederim diyince bende vazgeçtim..

rover maceram kısa ama öz geçti :D hehe

kardeş civic falan bakıyomusun?bence iyi bi tercih olabilir tabiiki senin ihtiyacına göre..

burak bakıyorum ama 1.6 civic sahipleri araçlarına inanılmaz paralar istiyorlar :D ne denir?

ibrahim kardes sakin yanlis anlama insanlarin secimlerine son derece saygiliyimdir. yasadigim ülkede tüm rover markaleri ucuz ve kalitesiz diye duyuyorum hatta ful+ful donanimli olan serileri var cok ucuza, roverin bir modeli Arkadasimin dayisinda var adam ben ne halt isledimde aldim diyor türkiyede roverler nasil bilmiyorum sana al yada alma demeyecegim sadece cok arastir derim secim senin saygimiz sonsuz...

şahin şahin

borbetleride çakacan kanka kesecen yayları, ondan sora bagaja koycan bası bi egsoz
üffffffffffffffffff

şahin şahin

borbetleride çakacan kanka kesecen yayları, ondan sora bagaja koycan bası bi egsoz
üffffffffffffffffff
aynen hatta artan paraylada bide turbo çakarsın,düz gidene helal olsun:kop:

Geri