rölatide dalgalı devir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hkurtar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hkurtar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim 2000vectra cdx im var rölantide deviri dalgalı bazen de stop ediyor anlayan arkadaşlardan yorumunu bekliyorum

rolanti ayarlayıcınızı önce temizletin geçmesse değiştirmeniz gerekiyor bendede aynı arıza olmuştu ama hemen değiştirmeyin önce temizletin

boğaz kelebeğini temizlettir ya da egr dolmuş iptal ettir

üstteki 2 mesajda yazılanlarıda yaptırmanızı tavsiye ederim. illaki birinden biri sorununuzu çözecek.e ankara da iken opel garajdan hacı ustaya getirin bence birde ben rölanti ayarlayıcısını değişmek için gittim gerek yok dedi temizletti verdi . ama kendisi bi baksın bence

en iyisi servise bi göstermeniz lazım.çünki birçok farklı nedeni olablir.egr,rolanti ayarlıyıcısı,boğaz kelebeği,motorda kurum vs

bence en basit yöntem olan boğaz kelebeğini temizletme işlemini yaptırsın.belki düzelir.daha sonra rölanti ayarlayıcısıyla ve egr yle uğraşmak lazım.

rölanti motoru

arkadaşım aynısı bendede olmuştu rölanti motoru temizlendi ve arıza geçti

Araçta LPG var ise roanti ayarlayıcısıyla boğaz kelebeğiyle falan oynatmayın, kurcalatmayın değiştirmeyin..

Sisteme güzel bir program yapılması gerekir. (benzinde bu sorunu yapıyor mu denediniz mi) Madem Ankaradasınız Mocan'a bi gidin derim..

hava filtresi dolduysa ondan da yapabilir, bir baktırın derim.

rölanti ayarlayıcısı 2.0 yada 1.6 motorlarda değişiklik gösterirmi ve fiyatı hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri