Rölantide titreme

hasanusta78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
SElamlar aracım rölantideyken bi titreyip bir duruyor. Bazen kırmızı ışıkta durduğumda stop ediyor.

Bazende hiç bir sıkıntı olmadan devam ediyorum.

daha önce başına gelen varmıdır acep??

tşkler. saygılar.

Hasan Bey rolantide titreme ateşlemeden olabilir artı stopa kaçması rolanti ayarlayıcısı olabilir..yani debraja basınca aniden düşme hatta stopa kaçma.. buralara baktır

egr ve boğaz kelebeğini temizletin.

Araç LPG'li mi???

Boğaz, egr, yakıt filtresi , hava filtresi, oksijen sensörü (fakir-zengin karışım)

bunları kontrol ettirmenizde fayda var ...

Aynı sorunu ben de yaşıyorum.
Aracın bu sorununu Neskar Yetkili Serviste bir türlü çözdüremedim. En son dedikleri de motoru açıp bakarız ama çözeceğimize garanti vermiyoruz dediler.

Sorun şöyle, arabayla kırmızı ışıktayken rölantide arada bir titriyor, yolda giderken 2500 devir gibi silkeliyor, bazen kırmızı ışıklarda da motor arıza ışığını yakıp stop ediyor ve çalışmıyor.
1-2 dakika bekleyip çalıştırınca lamba sönüyor ve araba çalışıyor.
Ayrıca çok fazla yakıt tüketiyor (13 Litre Benzin)

Araç Corsa 1.4 16V GLS, 99 model Otomatik Vites.
Bu sorundan artık nasıl kurtulucam bilmiyorum beni iyice uyuz etmeye başladı.

debimetreyi izopropil alkol ile temizleyin balata spreyi ile boğaz kelebeği temizliği yapın.düzelmezse egr de temizlenebilir

Aynı sorunu ben de yaşıyorum.
Aracın bu sorununu Neskar Yetkili Serviste bir türlü çözdüremedim. En son dedikleri de motoru açıp bakarız ama çözeceğimize garanti vermiyoruz dediler.

Sorun şöyle, arabayla kırmızı ışıktayken rölantide arada bir titriyor, yolda giderken 2500 devir gibi silkeliyor, bazen kırmızı ışıklarda da motor arıza ışığını yakıp stop ediyor ve çalışmıyor.
1-2 dakika bekleyip çalıştırınca lamba sönüyor ve araba çalışıyor.
Ayrıca çok fazla yakıt tüketiyor (13 Litre Benzin)

Araç Corsa 1.4 16V GLS, 99 model Otomatik Vites.
Bu sorundan artık nasıl kurtulucam bilmiyorum beni iyice uyuz etmeye başladı.

air flow meter .?

Aynı sorun bende de var bi ara düzelmişti sanki şu an devam ediyor amatekleme vs. hiçbir problem yok.

Geri