ROLAntide TİTREME

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EsReF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EsReF

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
17 Eyl 2007
Mesajlar
134
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Merhaba arkadaslar aracım vectra cdx otomatık 2001 atıker sıralı sıstem lpg var.. rolantı halınde beklerken devır dusuyor yukselıyor 0.5 ile 1.5 arası devır oynuyor titretiyor.klımayı actıgmda ıse stop etcekmıs gıbı oluyor demır kartel muhafazası var rolantıde tıtretmesınden onun sesını duyuyorum tır tır dıye bunun sebebı nedır.

gaz kelebegı temızlendı
rolantı ayarlayıcısı temızlendı
bujı kablosu degıstı
bujıler degıstı

Yardım ve dusuncelerınızı beklıyorum...
 
Aracımı stop edip tekrar çalıştırdığımda herangi bir sorun olmuyor dıyor arkadas dalgalanma konusunda benım ole degıl arıza farklı.

beklmedeyken sacma sapan gaz verıyor gıbı ınıp cıkıyor devır...
 
beni başıma gelmedi ama böyle dalgalanma olan bir arkadaş vardı. lpg takıldıktan sonra olmuş. oda çok uğraşmış. en sonunda lpg takılırken emme manifolduna açtıkları deliklerin dibinden hava alıyor muş. onu yanmayan yapıştırıcı ile dipleini iyice kapattırmış. sorun giderilmiş. belki seninde oradan oabilir bi baktır istersen.
 
peki oksıjen sensorlerı ıle alakalı olabılırmı?
 
peki oksıjen sensorlerı ıle alakalı olabılırmı?

valla benim okadar teknik bilgim yok. yazdıklarına göre herşeyi değiştirmişsin. sen bi söylediğim yere ve bobine baktır istersen. blki giderilebilir. olmazsa mastafı yok zaten. bobini dener olmazsa tekrar iade edersin
 
tamam tesekkurler bugun bı baktırcam bakalım nasıl bısı cıkıcak
 
Geri
Üst