Rolantide Dalgalanma

Kışın 15 günde bir en az 1 kere klimayı 5 dk çalıştırmak gerekir

Arkadaşlar aracımı çalıştırdığımda, zaman zaman Rolanti de dalgalanma meydana gelmekte. Aracımı stop edip tekrar çalıştırdığımda herangi bir sorun olmuyor. Sizce bu sorunun sebebi ne olabilir.

Rölanti sensörü ile EGR valfini temizlet temizlik işleminden sora parçaları geri yerine takınca her ihtimale karşı aracın ecusuna yenidende tanıttırırsan sorunun düzelecektir.;)

hocam rolantide dalgalanmanın bende 2 türlüsü oluyor ışıklarda vs. durdugumda dalgalanıyor bunu neden yaptığını bilmiyorum.yalnız marşa bastığımda biraz daha gürültülü ve titremeli çalıştığında stop edip bir kaç saniye sonra tekrar basıyorum düzeliyor bunuda bir arkadaş marş dinamosundan demişti.

hocam rolantide dalgalanmanın bende 2 türlüsü oluyor ışıklarda vs. durdugumda dalgalanıyor bunu neden yaptığını bilmiyorum.yalnız marşa bastığımda biraz daha gürültülü ve titremeli çalıştığında stop edip bir kaç saniye sonra tekrar basıyorum düzeliyor bunuda bir arkadaş marş dinamosundan demişti.

Marş dinamosundan olacağını sanmıyorum marş dinamosundan olsa aracı hiç çalıştıramazsın marş dinamosunun içinde kömürler var kömürü biterse marş hiç basmaz. Sorun rölanti ayarlayıcısındadır yukarıda yazdığım talimatları sende uygula düzelecektir.

aynısı bende de oluyor lpg'de iken, benzinde yapmıyor gibi geldi sizde lpg var mı

Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim..

Geri