Rölantide Anlık Yakıt Tüketimiz Kaç Litre?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crsnjy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crsnjy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2012 corsa 1.4 benzinli rölantide yaz mevsimine girmekle beraber anlık tüketimim 0.4-0.5 litre arasında değişiyor. kışın 0.5-0.6 arasında değişiyordu. rölantideki anlık tüketiminiz kaç?:bir:

Vectra B x20xev headers öncesi yazın 1.1-1.2 sonrası 0.8-0.9
1.3 cdti Astra hiç bakmadım Vectradan sonra :)

sizin yadığınız değerler normal gözüküyor

benimki Vectra B x20xev anlık tüketim 1.8 1.9 fazla demi benimki ama devir saati normal

benim 1.0-1.3 arasında değişiyor, ancak şehir içinde 30 40 km ile giderken 3. viteste falan hafif gaza basarken 4.4 litre anlık tüketim görünüyo, boşa alıp salıyorum arabayı, anlık tüketim 6-7 litre olarak göstermeye başlıyo, eskiden olmuyodu bu şey. Acaba LPG sisteminin elektrik elektronik aksamında bir sıkıntı var ve yol bilgisayarını yanıltıyor?

dipnot: 1500 devirin üzerindeyken viteste gazı bıraktığımda 0.0/100km olarak görünüyor, sorunsuz kompresyonda gidiyorum.

Vectra B x20xev headers öncesi yazın 1.1-1.2 sonrası 0.8-0.9
1.3 cdti Astra hiç bakmadım Vectradan sonra :)
motor sıcak iken 0.4-0.5 litre

benim 1.0-1.3 arasında değişiyor, ancak şehir içinde 30 40 km ile giderken 3. viteste falan hafif gaza basarken 4.4 litre anlık tüketim görünüyo, boşa alıp salıyorum arabayı, anlık tüketim 6-7 litre olarak göstermeye başlıyo, eskiden olmuyodu bu şey. Acaba LPG sisteminin elektrik elektronik aksamında bir sıkıntı var ve yol bilgisayarını yanıltıyor?

dipnot: 1500 devirin üzerindeyken viteste gazı bıraktığımda 0.0/100km olarak görünüyor, sorunsuz kompresyonda gidiyorum.
Büyük ihtimal otomatik onun değerleri hafif yüksek
gazdan çekince değerlerin sıfır olması normal buna cutt off deniyor

0.4 litre ama bu ne demek bilmiyorum. Çünkü araç sabit duruyor ve ilerlemiyor yani 100 km ortalaması değil. Saatlik desek 1 saatte 0.4 litrede mantıklı gelmiyor. Bilen birisi aydınlatırsa sevinirim

0.4 litre ama bu ne demek bilmiyorum. Çünkü araç sabit duruyor ve ilerlemiyor yani 100 km ortalaması değil. Saatlik desek 1 saatte 0.4 litrede mantıklı gelmiyor. Bilen birisi aydınlatırsa sevinirim
Ahmet araç hareket halinde sana 100/km yakıt sarfıyatını
Rolantide Saatde yakıt sarfıyatını gösteriyor bu dizelde 0,4 ile 0,5 oranında değişiyor yani 0.45 litre de sen ona
Aracın rolantide çalışıp durursa saatde yarım litreden az yakıyor yani;)
diğerinde hareketde 100 km de yaktığı ortalamayı gösterir

Geri