rolanti yükseliyor

ozcivelek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 97 gls lpg de olsun benzinde olsun rolantisi yükseliyor özellikle motor sıcakken yapıyor,kelebeğini temizlettim,carbon clear yaptırdım ama bi faydası olmadı başka ne yaptırabilirim.rolantisi yükseldiğinde tam gaz yapıyorum düzeliyor ama daha sonra yine tekrarlıyor.özellikle sıkışık trafikte beni sinir ediyor.

bendede ilk çalışmada yükselip alçalıyo sonrada stop ediyo ısınınca sorun yok :(((((

rolanti ayarlayacında sorun var

rolanti ayarlayacında sorun var
Sayın ustam aynı sorun bendede var. bu ayarlayıcı tamirmi edilir değişmesimi gerekir kaç paradır biraz açarsan sevinirim. Bilgilerin için teşekkürler.

Sayın ustam aynı sorun bendede var. bu ayarlayıcı tamirmi edilir değişmesimi gerekir kaç paradır biraz açarsan sevinirim. Bilgilerin için teşekkürler.
ayni sorun bende de vardi.
rölanti ayarlayicisi temizlenebiliyor,temizlenince biraz daha idare ediyor. ama sonra yine basliyor.o zaman degistirmek lazim. burda ben 50€ ya aldim,takdirdim,düzeldi. Türkiye'de daha ucuz diye duymustum ama emin degilim. ucuz birsey,degistir kurtul...

vectra b icin parca bu:
a137_1.JPG

hadi kolay gelsin

aynı sorun benim arabada da vardı.rölanti ayarlayıcısını temizlettim düzeldi.

aynı sorun bendede vardı servise gittim 360 ytl para istediler bende tekrar benim parcamı takın dedim (cok pahalı oldugu için baska yerde yaptıracaktım) parcayı tekrar taktılar ve arabanın rolantisinin düzeldigini gördüm yani söküp taktılar ve düzeldi sende dene...

Bunu söylemekten nefret ediyorum ama Aynı sorun benim arabamda da var her defasında düzelttiriyorum ama bi süre sonra tekrarlıyor yakında kafayı yersem anlayınki bu sorundandır:D

140 ytl ye aldım sensörü, 20 ytl işçilik verdim geçen Eylül de.

Geri