rolanti yükseldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hkndvc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

hkndvc

Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar
bugün akşam biyere gidip geldim.giderken benzin aldım herhangi bir sorun yoktu fakat gelirken vites boştayken arabanın rolantisi 1600 lerde duruyordu.boştayken biraz gaz verdim,arabayı stop edip yine çalıştırdım ama düzelmedi.acaba benzinden olabilirmi daha önce aldığım yerden aldım.motor sıcakken de yapıyor.
ilginize şimdiden teşekkürler,
kazasız,belasız vede cezasız günler...

aklıma 2ihtimal geldi ya rölanti ayarlayıcısında yada su sıcaklık müşirinde problem olabilir araç gazlımı gazda problem aynımı değilmi... büyük ihtimalle su sıcaklık müşirinden yapıyordur ... tabi görmeden bişi diyemeyiz kesin olarak...

araç benzinli.bazen düzelir gibi oluyor.neyse artık gösterecez.teşekkür ederim.

bulunduğun yerin rakımı yüksekse ondanda yapar

gaz kelebeğini temizlettir düzelir

fiyatı ne kadardır acaba?

arkadaş gördüğünüz herşeye gaz kelebeğini temizlettir yazıyorsunuz ya kardeşim göster servisinie sen saçma sapan fikirlerle kafanı karıştırıyorlar.

hava filtresinin orda bi akışmetre mi ne var, onu sökünce de rolanti yükseliyor. Her ne kadar sizin sorunla alakasız da olsa söyleyeyim dedim...

arkadaş gördüğünüz herşeye gaz kelebeğini temizlettir yazıyorsunuz ya kardeşim göster servisinie sen saçma sapan fikirlerle kafanı karıştırıyorlar.
fevzi şimdi öncelikle burada herkes fikirlerini yada araçlarına başına gelipte aynı sıkıntıyı yaşamasın diye bilgilerini paylaşıyor saçma sapan demen biraz doğru değil bence rolanti ayarlıyıcısını tinere yatır bigün ama arkasındaki elektrik soketinin takıldığı kısmı sök zarar görmesin taktıktan sonra yine düzelmiyorsa rolanti ayarlıyıcısından bence bendede aynı sıkıntı olmuştu baktıracağınserviste rolanti ayarlıyıcısı derseler değiştirtme önce temizlettir düzelmezsse değiş

Geri