• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Rolanti Dalgalanması

sargon

Kayıtlı Kullanıcı
38-Kayseri
Arkadaşlar merhaba. Haziran’dan beri 1.6 115lik astra j sahibiyim . Son bir aydır geçmeyen rolanti dalgalanması yaşıyorum. Oksijen sensörü orijinal gm takıldı, hava akış sensörü orijinal gm takıldı. Akü ve şarj dinamosu kontrol edildi, akünün eksi kutubundan şase kablosu da çekildi yine sorun düzelmedi. İki üç gaz kelebeği denedik sorun düzelmedi en son sıfır Bosch gaz kelebeği aldım taktık yine düzelmedi. Kalöriferi farları vs açtığımda devir oynuyor farlar hafif anlık kısılıp açılıyor, şase yapıyor gibi. Buji bobin hepsini değiştik yine düzelmedi. Yani sorun neden bilemiyorum, lpg sistemi yeni daha onda hiçbir sorun yok. Arabayı bir süredir benzinde sürüyorum arızayı benzinde de yapıyor zaten değişen bir şey yok, sadece tüpte doğal olarak daha fazla yapıyor. Sabah çalışmada veya gaz yemesinde vs hiçbir sorun yok. Daha önce başına gelen birkaç kişi beyne resetle sps ile düzelttiklerini söyledi ama ustam onunla geçecek olsa yaparım diyor. Başına gelip çözen illa vardır diye sormak istedim. bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: lav3n
Geri