rock müzik sevenler

24 ünde İzmir'de olucam inşallah. Büyük ihtimalle gider dinlerim. Vokal işi olursa gerçekten çok dua alırsın bizden sorman için bile teşekkürler şimdiden ;)

24 ünde İzmir'de olucam inşallah. Büyük ihtimalle gider dinlerim. Vokal işi olursa gerçekten çok dua alırsın bizden sorman için bile teşekkürler şimdiden ;)

konuştum ben ankaradaki arkadaşımla ben bakarım ilgilenirim dedi. okulda falan araştıracak ama sen bana daha detaylı bilgiler verirsen sağlıklı olur .grup adı kaç kişi yer vs.

Grup 2 gitar bi bass bi davuldan oluşuyo. Hepsi bilkent öğrencisi vokal olmadığı için çıkılan bi yer yok. Yaşlar 18 19 19 20(ben). Vokal denemekten daha gruba isim bulamadık vokali bi halledelim isim kolay :) Karaborsa canım bu vokaller de :D

Grup 2 gitar bi bass bi davuldan oluşuyo. Hepsi bilkent öğrencisi vokal olmadığı için çıkılan bi yer yok. Yaşlar 18 19 19 20(ben). Vokal denemekten daha gruba isim bulamadık vokali bi halledelim isim kolay :) Karaborsa canım bu vokaller de :D

arkadaşa mail attım bu yazdıklarını gelen haberleri iletirim sana :good:

özellikle istanbul'daki arkadaşlara da bir duyuru yapayım burdan bluestone grubu 14 şubatta kemancı da olacak. dinlemeyen arkadaşlar daha önce yazdığım linklerden yararlanabilir.

Klasik retro rock , 80 s megamixlerine bayılırım

Geri