rock müzik sevenler

pentagram,hayko...

muziğini beyendiiğim herseyi dinlerim

kimse yorum yapmadı bizim elemanlar hakkında beğenilmedi mi ?

rammstein-engel derim tek geçerim...

kurban, hayko, pentegram. süperler...:rock :rock :rock

Şebnem Ferah

:rock tabii ki metallica derim ama iron,slayer,megadeth ve sepultra yı da unutmamak lazım. ayrıca bu aralar linkin ve evanescence de favorilerim arasında:rock

Genelde classic rock dinlerim (G 'N R && Deep Purple vs. vs.) ama Metallica'nın yeri ayrıdır bende. Dünya bir yana Metallica bir yana. Zaten bu yaz da albümleri çıkacak. MoP tadında olacakmış. Heyecanla bekliyoruz. St. Anger gibi olmaz inşallah. Gerçi ben umutluyum. Bob Rock denen heriften kurtuldular.

tarıkyılmaz' Alıntı:
aynen yaw beklediğim yanıtları göremedim daha ama gelir herhalde bekleyelim :confused:

Arkadaşlarını da dinledim. Gerçekten çok hoş çalıyorlar. Kıskandım da hani. Vokal eksikliğinden hiçbir yerde çıkamıyoruz biz de grup olarak. Vokal denen şey karaborsa canım. Konu açılmışken buradan da duyuru yapayım. Ankara'da olup da G 'N R, Deep Purple, Aerosmith gibi grupların şarkılarını söyleyebilecek kıymetli opelim.net üyeleri ya da opelim.net üyelerinin arkadaşları varsa benimle temasa geçebilirler mi?

Son düzenleme:
ankara'da var bir iki tanıdığım onlara bi sorayım belki vardır bildikleri vokalist sana haber ederim burdan ben. yolun izmir e düşerse de gidip canlı dinleyebilirsin bizimkileri alsancak kıbrıs şehitleri caddesindeler hayalbaz ve silence adında iki yerde çıkıyorlar .

Geri