Rize'de Astra'cı yok mu acaba??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugurer53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ugurer53

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Rize'de Opel astra'cı yok mu? Herkes bir şeyler yapıp buluşuyor, bizim memlekette bir ben mi varım. :)

Ynt: Rize'de Astra'cı yok mu acaba??

köye falan kidebilıy mısın hemşerum oraya tağa bayira çikay mi yani alti teyiy mi alçaktu ya ondan tedum questionnn

wave61 link' Alıntı:
köye falan kidebilıy mısın hemşerum oraya tağa bayira çikay mi yani alti teyiy mi alçaktu ya ondan tedum questionnn

Oo bir tane komşi toprakli çikti :) evet çikayirum köye moye. bizim köy yollarıda asvalt+beton sikilti çıkmayı. Ama öndeki perdeliğimi rampa aşağı giderken sürttüğüm oldi. :)

ugurer53 link' Alıntı:
Oo bir tane komşi toprakli çikti :) evet çikayirum köye moye. bizim köy yollarıda asvalt+beton sikilti çıkmayı. Ama öndeki perdeliğimi rampa aşağı giderken sürttüğüm oldi. :)

Hau perdeluk teduğun var ya ne yapsam olmayi teyiy oraya puraya teli ediy beni daa. Tün karder korumayi tagar iken kördüm altıni her darafini sürtmüşuk o perdeluğun.... ևanimiz saolsun daa pizlan yaşayacak teğil ya  battle_Teroriste battle_Teroriste battle_Teroriste battle_Teroriste

bu arda yaşa pagayrım ayni yaşlarimuz. Rizeye mi okimiş idun hemşerum sen? ilgogul orda ogul?

wave61 link' Alıntı:
bu arda yaşa pagayrım ayni yaşlarimuz. Rizeye mi okimiş idun hemşerum sen? ilgogul orda ogul?

Evet doğma buyuma buraliyim. Üniversiteyi ktü de okudum elektrik.

heee pen ordan cideli çok oldi ama ilgoguli ellinciyila okumuş idum hey kidi special_Partyman

wave61 link' Alıntı:
heee pen ordan cideli çok oldi ama ilgoguli ellinciyila okumuş idum hey kidi special_Partyman

Şimdi trabozona ne edeyisun.

Ben Rizeliyim ama ne yazık ki Rizede yaşamıyorum. Çamlıhemşin in Köprübaşı köyündenim.

ugurer53 link' Alıntı:
şimdi trabozona ne edeyisun.
ne drabzoni orda da yoğum hemşerum  :-[

Geri