Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umiteb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umiteb

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Bir süredir transfer görüşmeleri yaptığımız Inter'in Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma'yı siyah-beyazlı renklerimize bağladık. Quaresma artık Kartal” açıklaması yapıldı.

Quaresma'nın Beşiktaş'a ve Türk futboluna hayırlı olması dileklerimizle...

1732912651a5da0c8b5c.jpg

konu yanlış yere açılmış gibi geldi bana ????
avrupada pek randıman alınmasada (real inter barce....) inşallah bjk de iş yaparrr
yoksa paralarımız hep boşna gidiyorrrr

evet bana da öyle geldi, opelim eğlencede açılabilirdi ama açıldı artık bi kere... :)

laf lafı açar gider işte burda da.. ;)

Vatana Millete hayırlı olsun

Hayırlı olsun,Kaliteli bi oyuncu.

Allah hayırlı uğurlu etsin..

Allah utandırmasın..

Tüm camiamıza ve Siyah Beyaz canlara hayırlı uğurlu olur inşallah.

O şimdi Kartal :alkis:

Keita'dan sonra ülkemize gelen birebirde etkili nadir topçulardan biri.Büyük takımlarda başarılı olamamasının tek nedeni bence gittiği her takımda kadroların oturmuş olmasıydı.Beşiktaşıma ve Türk futboluna katkı sağlayacağını umuyorum.Çarşı gurubunun da etkisiyle güzel hareketler bekliyor hepimizi :D

Q7 ye soylenicek laf yokta yönetim olarak bunca rezillikten sonra ins bu taraftarın yuzunu kara cıkarmazlar..

sonunda basarili bi transfer yaptik..avrupada basarili degil diye dusunulmesin lutfen, sporting lisbon da yaptiklari ile barcelona ya geldi. Yeni figo olmasi icin..evet figo gibi olamadi ama barcada 26 mac oynadi..porto da bizede 2 tane gol atti..muthis teknik,kanat ve forvette harika oyuncu..sonraki takimlarida inter,chelsea gibi dunya yildizlarinin oldugu takimlar..italya da inter degilde roma yada lazio da olsaydi, yada ingilterede chelsea yerine totthenam da olsayfi mesela, yine basarisiz dermiydiniz? Inter chelsea dev oyunculardan kurulu dev takimlar.. Diger kuvvetli ama daha mutevazi kadrolar icin yildiz oyuncu quaresma..ikinci sinif oyuncu degil..sadece buyuk gölde kucuk balik oldugu icin oyle dusunuyorsunuz..once besiktasli olarak inanilmaz sevindim ve formasini satin alicam, sonrada turk futbolunda kaliteyi yukseltecek oyuncu olacagi icin futbolsever olarak cok sevindim..

q7 süper ligi parçalar hayırlı olsun inş

Geri