Rezalet!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GkySrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
daha Türk Bayrağını indirip, o paçavrayı çekecekler bu ne ki...

genel oylamalar sonucu demekkı mıllet bunu daha cok istıyor , en son refarandumda görduk..

yolun sonunda lazıyla çerkeziyle kürdüyle bir bütün olan Türk milletine kazılmış toplu mezarları görmemezlikten gelen zihniyeti ayakta alkışlıyorum... Durmak yok yola devam...

Yazık Yazık ... Görünce insanın tüyleri diken diken oluyor...

ya bizim millette de var biraz. ortada öyle bi devlet yok. o devletten eser bile yok. ama olmayan devletin ismi herkesin dilinde. kaldı ki bayrağı da varmış (!)

Arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın. Sözde devlet zaten kuruldu. şuanda Türkiye den nereler verilecek onun pazarlıkları yapılıyor. 5 bilemedin 10 sene içerisinde güneydoğudaki birtakım şehirler uydurma yönetim şekilleri ile bunların yönetimine devredilecek.
Halen fırsatınız varken diyarbakır urfa falan oraları gezin. yakında vize uygulayacaklar:)

halkın tercihi. referandumda muhalefet anlattı bu durumları.. halkımız kararını verdi ve halkın istediği buydu demekki :(

Arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın. Sözde devlet zaten kuruldu. şuanda Türkiye den nereler verilecek onun pazarlıkları yapılıyor. 5 bilemedin 10 sene içerisinde güneydoğudaki birtakım şehirler uydurma yönetim şekilleri ile bunların yönetimine devredilecek.
Halen fırsatınız varken diyarbakır urfa falan oraları gezin. yakında vize uygulayacaklar:)
olurmu öyle saçmalık ya hepsini topa koyup atalım

Geri