resimdeki parça nasıl boyanır...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tiseduba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tiseduba

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar resimdeki okla gösterdiğim parçayı nasıl boyayabilirim.. ne tür bir boya kullnmalıyım.. teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

• 184956614ay.webp
    184956614ay.webp
    20.8 KB · Görüntüleme: 163
serdar o marcpiyel bende araştırdım astarlı boya gerekiyomuş astarsız boya atar dediler sanayide yapıyolar o işi ama hangi tür boya bilmiyorum

Arkadaşım kapı döşemeleri sökülüyor onlar vidalı çıkıyor güzel zımpara yapılıyor pütürler kaybediliyor sonra plastik astar tekrar zımpara tekrar plastik astar güzel boya mutlaka çıkart sonra vernik olduğu zaman kenarlardan soyulur

ve bildiğin arabanın boyası şayet aynı renk istiyorsan arabanla yok ben siyah istiyorum diyorsan özel plastik boyaları var astara gerek yok

Hasar yok ise
Tesviyesi yapilacak
Ozel astrai atilacak ve guzel kuruyacak Gerekli gocuklukleri vs vs duzelmiyorsa macunlanip tesviyesi yapilacak astarlanacak ve boyanacak .
Arabaniz ne renk ve boya ile boyaniyorsa O. Bazen gerekli goruldugunde plastik tarzi ABS aksamlari icin ufak ufak biseyler katilabiliyor.

Bir fikir de benden;arabamın(Astra H) ön tamponun altındaki plasik ekleme siyahtan neredeyse griye dönmüştü,çok önemli bir parça olmadığı için hırdavatçıdan 2 liraya siyah renk sprey boya aldım,kaportayı gazete kağıdı ile güzelce kapattıktan sonra 2 kat boya vurdum,çok da iyi oldu,yağmurda da akmadı,4-5 aydır herhangi bir solma akma yok.

Arkadaşım kapı döşemeleri sökülüyor onlar vidalı çıkıyor güzel zımpara yapılıyor pütürler kaybediliyor sonra plastik astar tekrar zımpara tekrar plastik astar güzel boya mutlaka çıkart sonra vernik olduğu zaman kenarlardan soyulur

sanırım yanlış yeri gördünüz. arkadaş kapı kuşağı değil de, marşpiyelden bahsediyor.;)

evet yanlış görmüşüm ama işlem aynı ama marşpiel boyamaya gerek yok

marşpiyel maviye boyanmış eskiden ve şimdi boya attı ben de tekrar boyamak ya da boyatmak istiyorum...

Ankarada iseniz Yardimci olayim size.

Geri