resimdeki kelepçe

analyserone

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 2007 astra hb sahibiyim.motor kapagını rastgele actığımda resımdekı kelepçenin tamamen aclıp boruların ayrılmıs oldugunu gördum tesadufen.yakın zamanda ise motorda extra pat pat dizel sesi gibi ses peyda oldu.fikri olan varmı.kelepceyı yaptırdım ama ses gitmedi

http://u1312.hizliresim.com/1j/3/v4vyp.jpg

hava filtresi sanırım.bi an önce montajını yaptırın.motora pislik girerse kötü olur

hava filtresinin kelepçesi
motor ne kadar temiz sıfır araba sanki tebrik ederim sizi

Araç benzinli ise, lpg var mı? Var ise benzinde pat patı var mı? Geri tepme olabilir, kelepçeyi vs. söktüyse.

hava filtresinin kelepçesi
motor ne kadar temiz sıfır araba sanki tebrik ederim sizi

:) :) Resim alıntı.

O Resimdeki işaretli yer hava debimetresi. bildiğim kadarıyla o işaretli debimetre havayla benzin dengesini ayarlıyor diye biliyorum. ucundada zaten kablosu takılı. ses olayına gelincede borudan kelepçe çıkmıştı, borular ayrılmıştı demişsiniz belki filtre olmadan içine bişeyler kaçmış olabilir diye düşünüyorum. tabi bu kendi fikrim ustalarımız daha iyi bilir.

Ateşlemede bir problem var gibi gözüküyor.Oradaki boruyu çıkarttıysa.Sattığım araçta öyle olmuştu vectra a gaza basınca oradan boru çıkıyordu pat diye.Bujilere baktık çatlak vardı birinde onu değiştirdik yine gitmedi.Buji kablosunu değişince düzeldi.Ateşlemeyi kontrol ettirin derim.

Geri