Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mrhba ezgene jantlar çok yakışmış güle güle kullan allah kaza bela vermesin bende uzun zamandır servis dışında opc line orj jantı arıyorum ama bulmak çok zor.jantları ne zamandır kullanıyorsun replica jantlar herhangi bi sorun varmı ayrıca maliyeti yaklaşık ne kadar buluyo? bilgi verirsen sevinirim..
çok düşündüm almayı ama çok ağır jantlar hafif değil
ben bu janttan alıcakdım ama çok ağır diye ustalar tavsiye etmedi yorar dedi yürüyeni zaten aracın 1.6 dedi tam aksine bu çok hafif jantlar varmış onlardan tavsiye etti ustam arabanın gidişinde de çok artısı olur dedi onunda opc replicası yok sanırım..
bu jantın orjinalini vectra c forumunda hakiki opc sahipleri kullanıyor almanyada araba üstünde de gördüm hatta bu forumuda eklemişdim bence vectraya en çok yakışan jant bu model.
her yerde satılıyor sahibindene gir dolu var markalar kısmından replica yı seç bir çok bayi çıkar ellerinde yoksa bile istediğin modeli sipariş edersin getirtirler.