Renk kodu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ESRİYEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ESRİYEN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabayı dikkatle incelediğimde toplu iğne başı kadar bir çok beyazlama(Taş izi gibi oyuklar.) gördüm ve açıkcası canımı baya sıktı.Bunları rutuş yapmak için bir miktar boya alacam ama isterken renk kodunu bilmem gerekir herhalde.Birde boya koruma falan yaptırsak bu beyazlıkların yayılmamasına faydalı olurmu?

Arabayı dikkatle incelediğimde toplu iğne başı kadar bir çok beyazlama(Taş izi gibi oyuklar.) gördüm ve açıkcası canımı baya sıktı.Bunları rutuş yapmak için bir miktar boya alacam ama isterken renk kodunu bilmem gerekir herhalde.Birde boya koruma falan yaptırsak bu beyazlıkların yayılmamasına faydalı olurmu?
ben geçen gün pasta cila ve rütuş yaptırdım.renk kodunu boyacı kapının oraya bakıp aldı.taş izi her halükarda yine olur kaputu şeffaf kaplatmak lazım aslında.tanıdığınız bir boyacıya götürüp yaptırın kaskonuz varsa kaskodan da yaptırabilirsiniz.ama şunu söylim rütuş boyası da belli oluyor ama yakından bakınca.bide paslanmayı önlüyor.öyle sıfır gibi olucak sanmayın.:(

o nu bırakın benim tavana bile taş gelmiş küçük bir yerinde var toplu iğne başı kadar

Benim söylediklerim taştan olmamış.Ama taşın yaptıkları gibi.Araba 2004 model baya olmuş yani.Boyası baya incelmiş.O yüzden boya korumanın faydası olup olmayacağını...

Son düzenleme:
rütuş da belli bi süre sonra etkisini kaybediyo,kaliteli bi rütuş almanızı tavsiye ederim,bi süre sonra eski haline geri dönerse şaşırmayın

Vin%20Plate.jpg

Geri