Renault ticari reklamı

Al Paciona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sizi bilmem ama ilk günden itibaren renonun bu reklamı çok hoşuma gitti, belki görmemişsinizdir diye paylaşmak istedim. bence gerçekten başarılı bir reklam olmuş.

http://www.medyaloji.net/haber/renault_dan_110_yilina_ozel_reklam_.htm

benmde hoşuma gitti hele adamın relax takılması hiçbirşey umrunda değil.

evet güzel bir reklam..:)

bende izlemiştim, güzel yapmışlar, anahtar olayı bitirici olmuş :good:

Reklam güzel ama neden hiçbi araba sollayıp geçmiyo tin tin arkasından takip ediyolar anlamadım.
ayrıca servis elemanları herzamanki gibi bilğisiz. Arabanın renault olduğunu bile bilmiyorgibi ifadelerle bu ne ki dergibi arabaya bakıyor ve anahtarı isteyip avcunu açıyor.
Daha manivela ile çalıştığını bilmiyorlar bakımını nası yapacaklarsa: )
Bence yaptığımız arabalar 100 yıl çalışsada servis elemanları yetersiz gibi bi mesaj da çıkıyor.

Son düzenleme:
reklam güzel ama neden hiçbi araba sollayıp geçmiyo tin tin arkasından takip ediyolar anlamadım.
Ayrıca servis elemanları herzamanki gibi bilğisiz. Arabanın renault olduğunu bile bilmiyorgibi ifadelerle bu ne ki dergibi arabaya bakıyor ve anahtarı isteyip avcunu açıyor.
daha manivela ile çalıştığını bilmiyorlar bakımını nası yapacaklarsa: )
bence yaptığımız arabalar 100 yıl çalışsada servis elemanları yetersiz gibi bi mesaj da çıkıyor.
kesinlikle

reklam da adam arabayı dışarda bırakıyor servis elemanları arabayı görmüyor ki manivelayla çalıştığını bilsin...

Reklam güzel ama neden hiçbi araba sollayıp geçmiyo tin tin arkasından takip ediyolar anlamadım.
ayrıca servis elemanları herzamanki gibi bilğisiz. Arabanın renault olduğunu bile bilmiyorgibi ifadelerle bu ne ki dergibi arabaya bakıyor ve anahtarı isteyip avcunu açıyor.
Daha manivela ile çalıştığını bilmiyorlar bakımını nası yapacaklarsa: )
Bence yaptığımız arabalar 100 yıl çalışsada servis elemanları yetersiz gibi bi mesaj da çıkıyor.

Herkes merakla aracı inceliyor da ondan :)

Herkes merakından geçemiyor hayranlık ve şaşkınlıkla araca bakıyorlar, anahtar meselesindede servisin araçtan haberi yok, arkası dönük, anahtarı alaoım derken görüyor ve o sırada dumur oluyor zaten.

Benim emektarı getirdim diyo:D

Geri