Rektefİye

esesgokhan26

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaslar 98 model opel vectra b kasa gt aracıma rektefıye yaptırıyorum sızce nasıl olur performansı falan degısırmı yoksa motordan hayır gelmezmı bı usta sıkıntı cıkarır dedı aklma takıldı bırde

bırde bu gt ıle cd cdx motorları arasında fark varmı usta dıslıler falan degısık olur dedı anlayamadım

kendisi gibi bir usta yaparsa çıkartır.
Doğru parça, doğru işçilik, ne sorun çıkartcak. Demirden parça.

slm arkadaslar 98 model opel vectra b kasa gt aracıma rektefıye yaptırıyorum sızce nasıl olur performansı falan degısırmı yoksa motordan hayır gelmezmı bı usta sıkıntı cıkarır dedı aklma takıldı bırde

bırde bu gt ıle cd cdx motorları arasında fark varmı usta dıslıler falan degısık olur dedı anlayamadım

tor-es garaj noter sözleşmeli garantili motor yapıyor, işin en kötü yanı da motor komple sıfır yapılsa bile elektrik tesisatı ve sensörler eski ise araba performans verme konusunda sıkıntı yaratıyor. Her türlü hor kullanılmış vectra b gördüm, elektrik tesisatı motordan daha önemli buna kesin gözüyle bakıyorum.

Ne yani simdide elwktrik aksamin degiameaimi gerek diyorsun valla desene ozman arabayi satsak daha iyiydi gt ile cdx motor arasinda ne fark var bilen varmi

Geri