rektefiye sonrası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brathard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
semia basina geldimi boyle bir durum yada duydunmu fazla zaman gecirmeden yaptiracagimda kesin bir bilgin varmi bide neden okadar sure gerekli normale donmesi icin bilgi verirsen ustama sans taniyacam

gıt soktur tekrar yaptır valla benım anladıgım usta sonunda san akıtlıcek gıbı duruyor olayı oyle bı yag yakma yok yanı eskısınden daha fazla yag yakıtor araban resmen bence oyle kullanma gıt soksun baksın
ayrıca ustan guvenılır mı ? soktugu degıstrdıgı parcları gordun mu? malum yanı.. bellı olmuyor bu ustalara

ya normalde ilk 4-5 binde kmde eksiltir biraz sonra normale biner ancak sizin araçtaki eksiltme normal bi eksiltme değil. 5 binde yarım litre eksiltti deseniz anlarım ama muhtemelen aracınızda seçilen segmanlar yanlış gibi.

semia basina geldimi boyle bir durum yada duydunmu fazla zaman gecirmeden yaptiracagimda kesin bir bilgin varmi bide neden okadar sure gerekli normale donmesi icin bilgi verirsen ustama sans taniyacam
olasılık ya sübap contaları yada piston yüzükleri yüksek tolerans seçilmiş olabilir yanibunu ustan nasıl montaj yaptı neyi seçti bilemem,ama rektefe sonrası öncelikle dediğim gibi yakar sonra düşer,yani sıfır asla olmaz.

ustanin dedigi yagini degistirelim yakmaya devam ederse sekmanlari komple pistonla birlikte alip gomlekleri honlamaya verecegiz dedi taktigim parcalarda problem yok dedi

ustanin dedigi yagini degistirelim yakmaya devam ederse sekmanlari komple pistonla birlikte alip gomlekleri honlamaya verecegiz dedi taktigim parcalarda problem yok dedi

Masrafa umarım sizden almaya kalkmaz.

bugun gidip yagini degistireyim bakalim bin km sonunda belli olur yine eksiltirse actirayim care yok sonucu yazarim.

Merhaba arkadaslar aracin yagi degistirildi bin km sonra yine ayni durum malesef ustaya geri verdim tam rektefiye yapildi sebebi gomleklerde sertlesme var sekman icinde donuyor dedi gomlek takimi aldik yeniden daldik silindire uc gunde birlestirildi baskibalata bitmis oda degisti mobil esp 5w30 u doldurduk teste basladim usta iyi yaglanmasi icin ince yag koydu alisana kadar bakalim yag eksilirse yada duman atarsa bilinki aksam tvde ustasini kesen adam diye cikar.

Merhaba arkadaslar aracin yagi degistirildi bin km sonra yine ayni durum malesef ustaya geri verdim tam rektefiye yapildi sebebi gomleklerde sertlesme var sekman icinde donuyor dedi gomlek takimi aldik yeniden daldik silindire uc gunde birlestirildi baskibalata bitmis oda degisti mobil esp 5w30 u doldurduk teste basladim usta iyi yaglanmasi icin ince yag koydu alisana kadar bakalim yag eksilirse yada duman atarsa bilinki aksam tvde ustasini kesen adam diye cikar.

Masraflar ne oldu peki?

Masraflar pazartesi gorusecez bakalim parcaci yerinde yoktu yazarim burayada rektefiyeci 500felan tutar benim isim demisti 1lira parca tutsa besyuzde digeri alsa heralde 2bine yirtariz gibi

Geri