Herkeze iyi forumlar arkadaşlar.
1994 model 1.4 8v opel Astra Sedan aracım var. Motor numarası C14SE aracımın motorunu 1 ay önce rektefiye yaptırdım Full herşey değişti;
Değişen parçalar:
Piston Sekman takımı, Ana Kol Yatak, Sübaplar, Sübap Gaydı, Yağ pompası, yağ filtresi,Lifterler, Triger Seti komple, contalar, hava filtresi, Debriaj Seti, Benzin Filtresi, Bujiler, belki unuttugum birkaç ufak tefek parcalarda olabilir
araç ilk servisten çıkardım 120 tl lik benzin aldım toplam yaptığımım sehir içi aracı hiç zorlamadan ve devirli kullanarak 140 km yol yaptı bu normalmidir eğer bu araç şehir içinde bukadar çok benzin harcarsa hemen tüpe gecerim korkumdan arabaya binemez oldum. Normal şartlarda bu araç şehir içinde nekadar benzin harcar 100km/?
ÖNEMLİ NOT: Araç rektefiyeye girmeden önce 30 tl lik LPG ile 80 km yapıyordu
etek vuruntu sesi çok fazlalaştığı için ve rahatsız etmeye başladığı için rektefiyeye girdi..
1994 model 1.4 8v opel Astra Sedan aracım var. Motor numarası C14SE aracımın motorunu 1 ay önce rektefiye yaptırdım Full herşey değişti;
Değişen parçalar:
Piston Sekman takımı, Ana Kol Yatak, Sübaplar, Sübap Gaydı, Yağ pompası, yağ filtresi,Lifterler, Triger Seti komple, contalar, hava filtresi, Debriaj Seti, Benzin Filtresi, Bujiler, belki unuttugum birkaç ufak tefek parcalarda olabilir

ÖNEMLİ NOT: Araç rektefiyeye girmeden önce 30 tl lik LPG ile 80 km yapıyordu
etek vuruntu sesi çok fazlalaştığı için ve rahatsız etmeye başladığı için rektefiyeye girdi..