reklefiye!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakansoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sadece bir örnek vermem gerekirse aracın dört pistonu değilse sanırım 250-350 TL arasında fiyatı var ya. Bunun yatakları iticiler contalar krank yap pompası vs vs bu verilen fiyat ile değişse değişte sadece sekmanlar değişir sanırım oda motoru dahi indirmeye gerek kalmadan yapılır.

sizin dediğiniz motor revziyonu.. rektifiye başka rektifiyede kolay kolay bir şey değişmez parça çok eskimemişse taşlanır temizlenir yeniden ayar verilir motor toplanır rektifiyede.. motor revizyonunda dediğiniz gibi pek çok marka sıfır parçalarla değişir zaten makbülüde odur..

Ben kendi aracımda motor yaptırdım motor 3000TL verdim. Yani arkadaşların verdikleri fiyata hiç bir şey yapılmaz bence. Bana pek inandırıcı gelmedi.

1000 lıraya anca sahın motoru toplanır...

önce kompresyon ölçtürün, yağ yakıyo diye pat diye rektifiyeye girmeyin.

motor aşınmadan yağ yakıyosa yarım motor yapınca çözüm olmaz, komple motor da 3-4 sene önce 1650tl tutmuştu.

hocam antepte varmı bildiğin fikir alabileceğimiz bi servis

geçen hafta
''knightrider'' nickli Murat Aslan LEVENT bey bana sanayide levent ustayı önermişti henüz gitmedim tanışamadım ama murat bey levent ustadan memunmuş.

Levent Ustanın sabit numarası: 235 18 64
Cep: 0536 951 42 92

Ben kendi aracımda motor yaptırdım motor 3000TL verdim. Yani arkadaşların verdikleri fiyata hiç bir şey yapılmaz bence. Bana pek inandırıcı gelmedi.

Hocam bak şimdi Motor REvizyonu ile Reklefiyeyi karıştırmayalım, reklefiyede biraz işcilik ve birkaç conta ücreti ile taşlama , ölçüm vs..vs.. ücreti alınır, ama tutup yeniden MOTOR YAPTIRMAK İSTİYORUM dersen o zaman motorun cinsine göre 3-4-5 bin TL ödersin, ama reklefiye başkadır , revizyon başkadır, reklefiyede pistonlar değişmez.

Hocam bak şimdi Motor REvizyonu ile Reklefiyeyi karıştırmayalım, reklefiyede biraz işcilik ve birkaç conta ücreti ile taşlama , ölçüm vs..vs.. ücreti alınır, ama tutup yeniden MOTOR YAPTIRMAK İSTİYORUM dersen o zaman motorun cinsine göre 3-4-5 bin TL ödersin, ama reklefiye başkadır , revizyon başkadır, reklefiyede pistonlar değişmez.

aynen bende onu diyorum ben bile bazen dalgınlıkla rektifiye diyorum revizyon yerine..

Geri