Arkadaslar konumuz degil ama bisey danismak istiyorum size.bu gelly amgrand ec7 die bi arac var cevrenizde bunlardan varmi veya bilgi sahibi iseniz bilgilendirirmisiniz. Bu araclardan dusunuyorum da o yuzden simdiden tesekkur ediyorum.
Şöyle bir mesaj yazmıştım.
http://www.opelim.net/forums/1900402-post10.html
Bunun hepsini okumanıza gerek yok isterseniz okuyabilirsiniz fakat ilgili kısmı tekrar buraya kopyalamak istiyorum.
Bir de üretim ve sanayi Çin' e kaydığı için haliyle teknolojik çağ atlayan bu ülke yavaştan kendi orjinal markalarını da çıkartmaya başladı. Huawei, Xiaomi bu anlamda çok güzel iki örnek marka. Bu markalar globalleşmiş kurtlar sofrasında sandalye kapabilmek ve Çin malı dandiktir, Çin malı kanserojendir algısını kırabilmek için çok ciddi çaba harcıyorlar. Bu iki markanın ürününü gözünüz kapalı alın çünkü sofradan yer kapabilmek için hem kaliteli, hem insan sağlığına zararsız hem de geri dönüşümü mümkün olan materyallerden üretmek zorundalar çünkü Çin malını kötülemek için fırsat kollayan büyük markaların kıskacı altındalar, en basitinden insan sağlığına zararlı malzemeler kullansalardı bu iki marka çoktan Avrupa' da yasaklanmış olurdu fakat çatır çatır satıyorlar.
Bu yorumu teknolojik aletler için yapmıştım fakat araba içinde yapabiliriz. Sizin dikkat etmeniz gereken hususlar şunlar.
1-) Bu aracı kim getiriyor?
2-) Nerelerde yetkili servis var?
3-) Kullanıcı yorumlarına bakın ama özellikle ikinci el alan kullanıcılarla iletişim kurabiliyorsanız onlardan bilgi alın.
4-) Okuduğunuz her kötü yoruma aldanmayın, bugün burada Opel' i başka forumlarda başka markaları sevmeyenler de olabilir ve normaldir. Bu Opeli yada o markayı ne iyi yapar ne kötü yapar.
5-) Yedek parça bulunabilirliği ne durumda?
6-) Sıfır alacaksanız garanti ve satış sonrası memnuniyet durumu ne alemde?
Diğer dikkat etmeniz gereken husurlar normal sıfır yada ikinci el araç alımında dikkat edilmesi gerekenlerle aynı.