Range Rover 4.6 HSE (97-00)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ELEGANCE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bnce alınabilcek daha doğrusu alındığna deycek bi araba çok oturaklı ve sağlam bi araç onun içine oturdunmu benzin parasını düşünmezsin bile

olmadı LPG taktır

mesaj yazan herkese alırsam bir tur vercem arabayı :) sağolun

bir de motorla, yürüyen aksamla ilgili tecrübe edinebilirsek

bu akşam rover'a bi gidip bakıcam vardır satılık orda inceliyim bi iyice fiyat öğreniyim

Bir arkadaşım aldı, 4-5 ay kullandı. İstanbul içi tüketim 20-25 arası idi. Olası tamirleri biraz masraflı. O yüzdne temiz kullanılmışını bulmakta fayda var.

bugün gittim baktım land rover bayiine range 4.6 yokmuş zaten ellerinde, satamama korkusuyla pek almıyorlarmış, gelirse haber vercekler önce 2006 range rover sport 2.7 dizel satmaya kalktı sağolsun, ev fiyatına , tabi mümkün değil böyle birşey (: sonra discovery II 2000 model 4.6 motorlu dedi 130.000 km'de onu da hem sevmedim, hem range rover alırdım aynı fiyata. kısacası araştırmaya devam ediyoruz bakalım şimdilik...

sürekli sorumu güncelliyorum bu arada gözden kaçmasın diye yanlış anlaşılmasın, motor ve yürüyen aksam konusunda dayanıklılık, ömür vb... tecrübe fikri olan varsa teşekkür ederim. üye ustalarımız tanışıklardır belki araçla ?

Geri