rampada araç gazı kesiyor

bestking

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar araç 2003 astra g lpgli 200.000 kmde rampada bazen gazı kesiyor hem benzinde hemde lpg de bunu yapıyor motoru açıp baktığımda
kelebek boğazına giden hava borusunun yağlandığını gördüm ne yapmalıyım yardım için herkese şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
gaz kesiyordan kastınız ne ? kesiklikmi yapıyor yoksa keyifsizleşiyormu?
gaz kelebeğindeki yağın sebebi buharlaşan yağı gaz kelebeğine veriyor araç,seperatör yoksa seperatör taktırın.

seperatör nedir kardeş yardımcı olabilirmisin nasıl birşeydir

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:57 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:55 ----------

gaz kesiyordan kastınız ne ? kesiklikmi yapıyor yoksa keyifsizleşiyormu?
gaz kelebeğindeki yağın sebebi buharlaşan yağı gaz kelebeğine veriyor araç,seperatör yoksa seperatör taktırın.

araçla rampa çıkıyorum çekiş iyi giderken bir anda anahtarlılambayı yakıyor araç çalışır durumda ama gaz yemiyor mesele bu

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:57 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:55 ----------

araçla rampa çıkıyorum çekiş iyi giderken bir anda anahtarlılambayı yakıyor araç çalışır durumda ama gaz yemiyor mesele bu

hata koduna baktınız mı ?
gaz pedalı hatası olabilir. geçen ay başımıza bela olmuştu sorun gaz pedalından çıkmıştı ama beyinden olma ihtimalide var arıza kodunu söylerseniz daha iyi yardımcı olunur.

seperatör yağ buharını süzüp gaz kelebeğinizin üstünün yağ ile kirlenmesini engelleyen parçadır.
Bir nevi filtre diyebiliriz yalnız seperatör ün aracın gaz yememesi ile ilgisi yok.Size yardımcı olabilmemiz için arıza kodu vermeniz daha doğru olacaktır çünkü sorununuz rail den pompaya ve bilimum diğer parçalarda olabilir.
Sorunu sadece rampada yaşıyorsanız beyinden veya kelebekten olma ihtimali yok.

evet sadece rampada bu sorunu yaşıyorum

Arıza kodunu bilmeden çözüm bulamayız, arıza kodunu okuyun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim de 2ğ06 astra h da klima açıklen araç bayılıyor
Neden ne yapmalıyım

Geri